Ystad juoksi karkuun toisella jaksolla

Cocks jatkoi otteluitaan Alingsås ElitCupissa perjantaina kohtaamalla Ystads IF:n. Heikosti sujuneen avausottelun jälkeen joukkueen otteissa nähtiin jo pilkahduksia paremmasta, mutta lopulta toisestakin ottelusta jäi käteen vain runsasmaalinen tappio. Cocks taisteli mallikkaasti läpi ottelun ensimmäisen jakson ja johti puoliajalla maalein 18-15. Toisella jaksolla joukkueen peli kuitenkin romahti ja kun Kristo Järve ajettiin kentältä kolmannen ulosajon seurauksena jo viiden peliminuutin jälkeen, painelivat ruotsalaisvastustajat reiluun 24-37 voittoon. Marius Aleksejev debytoi ottelussa Cocksin maalilla, mutta hänkin oli voimaton, kun Ystad vyörytti nopeita vastahyökkäyksiään.

Cocksin maalintekijät: Kristo Järve 5, Antti Valo 4, Teemu Tamminen 4, Kristian Jansson 2, Roni Syrjälä 2, Gheorghe Safronii 2, Andrei Buciuman 2, Antti Rogenbaum 1, Viacheslav Pylypenko 1, Robin Sjöman 1

Cocks kohtaa Alingsåsissa vielä lauantaina Mestarien Liigan karsintoihin valmistautuvan norjalaisjoukkue Elverumin.