Teemu Tamminen Suomen itsenäisyyspäivän juhliin!

Teemu ”Teme” Tammisella on tänä itsenäisyyspäivänä aihetta olla ylpeä itsestään ja saavutuksistaan, sillä hän on ensimmäinen käsipalloilija, joka on saanut virallisen kutsun Suomen itsenäisyyspäivän juhliin. Nyt kannattaa pitää telkkari auki 6.12.2023.

Tämä on meille cocksilaisille ja koko Suomen käsipallokansalle suuri kunnia ja ilo.

Linnan juhliin on tänä vuonna kutsuttu vieraiksi pitkän uran tehneitä henkilöitä, jotka ovat omalla alallaan toimineet tienraivaajina, esimerkkeinä ja mentoreina. Lisäksi kutsuttuna on nuoria innovatiivisia osaajia, tulevaisuuden menestystekijöiden parissa työskenteleviä sekä yhteiskunnan ja arjen turvallisuuden takaajia. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös tekoihin, joilla on tuettu lapsia ja nuoria. Merkittävä osa kutsutuista on tänäkin vuonna ensikertalaisia.
(lähde: Tasavallan presidentin kanslia, Tiedote 39/2023, 31.10.2023)

Kun ottaa huomioon, mitä kaikkea Teemu on käsipallon saralla saavuttanut ja kuinka tunnettu persoona hän on myös kansainvälisissä käsipallopiireissä, niin kutsu on kohta jo jopa itsestäänselvyys. Mutta oli niin tai näin, niin joka tapauksessa kyseessä on upea ele Suomen presidentiltä.

Onnittelut Teemu! Pidä juhlissa hauskaa ja vie käsipallon ilosanomaa linnan vieraille!