Teemu Tamminen jatkaa Cocksissa vuoteen 2027

Cocks-ikoni ja käsipallon SM-liigan kaikkien aikojen maalintekijä Teemu Tamminen jatkaa Riihimäellä ainakin seuraavat neljä vuotta. Tamminen on solminut vuoteen 2027 ulottuvat jatkosopimuksen Cocksin kanssa.

Viime kaudella Tamminen sijoittui SM-liigan maalipörssin kolmanneksi, valittiin kauden tähdistöön ja voitti huhtikuussa 21:stä kertaa kuukauden tähtipelaaja -palkinnon

Lue Tammisen kommentit jatkosopimuksesta alta

Onnittelut pitkästä jatkosopimuksesta. Mietitikö missään vaiheessa muita vaihtoehtoja?

Haluun kiittää pitkästä sopimuksesta Cocksia. Harva joukkue varmasti enää tekee ”ikämiehen” kanssa näin pitkää sopimusta. Haluun osoittaa kaikille että ikä on vaan numero ja kaikki on kiinni siitä miten kropasta pitää huolen ja halusta pelata niin kauan kun kipinää on.

Mitä odotuksia sinulla on sopimuksen ajalle?

Nyt edessä on iso kuntoutus polven kanssa mikä motivoi enemmän ja tulemaan isolla liekillä sitten kentälle takasin.

Miten SM-pokaali tuodaan Riihimäelle ensi kaudella?

SM-pokaali tuodaan takasin kovalla työllä ja uskolla yhteiseen tekemiseen. Sillä pääsee pitkälle

Ensi kaudella puikoissa on tuttu valmentaja jonka kanssa olet viettänyt samassa joukkueessa useita vuosia. Helpottaako vai vaikeuttaako tämä kauteen valmistautumista?

Täytyy myöntää aluksi pelotti ajatus siitä että hyvä ystävä jonka kanssa oon pelannut yhdessä on valmentaja. Mutta koska Bojanilla ja Kaitsulla on Cocksia kohtaan uskomaton palo niin uskon että tulosta tulee.