Dániel Fekete Cocksiin Unkarista

Cocks on solminut sopimuksen unkarilais-romanialaisen Dániel Feketen kanssa. Vasemman takapelaajan paikalla pelaava Fekete siirtyy Cocksiin unkarista jossa hän on pelannut useamman vuoden. Unkarissa hän on kuulunut muun muassa Mestarien liigaa pelanneen SC Pick Szegedin joukkueeseen. Viime kaudella Fekete pelasi Unkarilaisen National Academy of Handballin eli NEKAn riveissä.

Fekete itse kommentoi siirtoa seuraavasti

Millä fiiliksillä olet siirrosta?
Tunnen olevani valmis uuteen seikkailuun. Olen innoissani muutosta Suomeen, jossa pääsen pelaamaan erilaista käsipalloa. Tämä on iso askel minulle, kaikki tulee olemaan uutta, mutta odotan innolla että pääsen sinne.

Oletko koskaan ollut Suomessa. Mitä tiedät maasta

Olen ollut Suomessa vain kerran, tämän vuoden huhtikuussa kun kävin Riihimäellä testissä. Siellä oli ilo käydä, kaupunki on ystävällisen oloinen. Se on samanlainen kuin kotikaupunkini, joten totun siihen. Suomi on turvallinen ja hieno paikka asua järvineen ja kauniine maisemineen. Emme tule kyllästymään tyttöystäväni kanssa. Ainoa huono puoli Suomessa on talvisin päättymättömät yöt, mikä voi vetää joidenkin mielen matalaksi. Minusta se vaikuttaa on enemmänkin jännittävältä, saan jotain uutta elämääni.

Mitä odotuksia sinulla on ensi kaudesta?

Haluan laajentaa näkemystäni ja kokemustani nykypäivän käsipallosta. Tavoitteena on voittaa mestaruus ja päästä mahdollisimman pitkälle Euroopassa. Henkilökohtainen tavoitteeni ensi kaudeksi on tulla ratkaisevaksi pelaajaksi joukkueeseen ja parantaa hyökkäystaitojani.

Mitä odotat eniten
?
Odotan pääseväni aloittamaan uuden elämänvaiheen, oppimaan uutta kieltä ja kokemaan uusia asioita henkilökohtaisessa elämässäni ja urallani. Voin sanoa, että odotan eniten haasteita.

Tervetuloa Riihimäelle Dániel