Seuraava otteluSIF vs Cocks/3.12.2022/Fennia Arena

B-tytöt

05- ja 06-ikäluokat aloittivat taipaleensa Cocksin käsiseskarista vuonna 2012. Osa pelaajista on siis harjoitellut jo melkein 10 vuotta. Uusia pelaajia on liittynyt mukaan vuosien varrella, viimeiset vasta pari vuotta sitten – silti joukkue on tällä hetkellä hienosti yhteen hitsautunut kokonaisuus.

Aiempina kausina tämän ikäluokan joukkueet ovat saavuttaneet 3 SM-kultaa sekä yhden SM-hopean ja yhden SM-pronssin. Kotimaassa joukkueet ovat lisäksi voittaneet useita turnauksia, ulkomailla palkintokaappiin on tarttunut Tallinna Cupin voitto.

Tällä kaudella joukkue pelaa B-tyttöjen kilpasarjaa, jossa pelaajien asettama tavoite on Final Four – joka pelataankin tänä keväänä Cocks Areenalla. Lisäksi kaikki B-ikäiset pelaajat pelaavat kiertävästi naisten 1-divisioonan pelejä Cocksin naisten joukkueessa.

Joukkue harjoittelee yhdessä 4 kertaa viikossa (joista yksi on pelkkää fysiikkaa/voimaa) ja lisäksi kerran viikossa o omatoiminen kestävyysharjoitus. B-tytöt harjoittelevat yhdessä naisten joukkueen kanssa. Naispelaajien osaaminen ja tilannekovuus tarjoavat nuoremmille loistavan mahdollisuuden kehittyä, kun päivittäinen harjoittelu tapahtuu yhdessä kokeneempien pelaajien kanssa.

11

Pelaajat

#2 Nita Keippilä
#5 Ruska Taskinen
#8 Alma Lundahl
#10 Ella Lähteenmäki
#11 Vivia Rinta-Paavola
#12 Pihla Nikkola
#16 Kerttu Kitinoja
#17 Saara Laakso
#18 Bakashvir Kaur
#27 Evi Saarinen
#31 Neea Rantanen
#33 Ella Liikala
#38 Enna Salama
#39 Pihla Pesonen

Yhteystiedot

Päävalmentaja
Kimmo Lähteenmäki
kimmo.lahteenmaki@gmail.com

Valmentaja
Markus Laakso

Valmentaja
Markku Tuomi

Joukkueenjohtaja
Simo Rantanen

Huoltaja
Kimmo Ahonen

Huoltaja
Jyri Taskinen

B-tytöt Kilpasarja Otteluohjelma ja tulokset

B-tytöt Kilpasarja Sarjataulukko