Suomen Cupin finaalin otteluraportti: BK-46 – Cocks – ”Palkinto jäi odottamaan”

Riihimäen Cocks hävisi lauantaina 5.2. pelatun Suomen Cupin finaalin loppulukemin. Cocks teki ottelun ensimmäisen maalin, mutta BK-46 otti johtoaseman aikaisessa vaiheessa eikä luopunut siitä enää kertaakaan ottelun aikana.

Pienellä valmistautumisella

Cocks lähti otteluun hankalasta tilanteesta, kun ottelu oli maajoukkuetauon aikana muuttuneelle Cocksille ensimmäinen puoleentoista kuukauteen. Tämä näkyi myös eritysesti Cocksin puolustuspäässä, kun BK-46 löysi tarvittavat maalintekotilat helpohkosti Cocks pelaajien välistä. Cocks pääsi parhaimmillaan neljän maalin päähän toisella puoliajalla kun tulostaululla oli 18-14 lukemat kotijoukkueen eduksi, mutta BK-46:n aikalisä katkaisi Cocksin kirin. Ottelun lopussa Cocks ei päässyt enää haastamaan kotijoukkuetta. Näin ollen BK-46 onnistui pelaamaan kellosta minuutit pois ja pokaali jäi Karjaalle.
Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki harmitteli erityisesti puolustuspään pelaamista.

– BK-46 oli parempi tänään, meillä oli vaikeuksia puolustuspäässä, Kekki totesi SM-liigalle ottelun jälkeen.

BK-46:n puolelta Nico Rönnberg oli kovalla heittopäällä. Rönnberg heitti ottelussa 19 kertaa ja upotti 12 heittoa. Cocksin paras maalintekijä oli ensimmäistä otteluaan pelannut pelinrakentaja Piotr Rybski, joka upotti yhdeksän heittoa sadan prosentin varmuudella.

Jatkosarja alkaa

SM-Liigan jatkosarja jatkuu Cocksin osalta keskiviikkona 9.2.2022, kun Cocks matkustaa Helsinkiin Dickenin vieraaksi. Cocks pelaa jatkosarjassa yhteensä yhdeksän ottelua. Jatkosarjan kaksi parasta etenevät suoraan SM-liigan semifinaaleihin ja kaksi huonointa puolivälieriin.
Dicken – Cocks suorana Solidsportilta keskiviikkona 9.2.2022 kello 18:30! Ottelun näyttää suorana Solidsport!