SM-Liigan otteluennakko: Dicken-Cocks – ”Jatkosarja alkaa”

Käsipallon SM-liigan ylempi jatkosarja alkaa keskiviikkona 9.2.2022, kun Cocks kohtaa Dickenin Pirkkolan Palloiluhallissa Helsingissä. Ottelu alkaa kello 18:30 ja on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportilta.

Kutkuttava tilanne

Käsipallon SM-Liigan ylempään jatkosarjaan lähdetään jännittävistä asetelmista. SM-Liigan alkusarja oli erittäin tasainen, ja ennen kuin alkusarjan viimeinen ottelu Cocksin ja HC Tallinnin välillä on pelattu, näyttää alkupisteet jatkosarjaan tältä.
BK-46 2p
Dicken 2p
Cocks 1p
GrIFK 0p
BK-46:lle tai Dickenille on luvassa yksi lisäpiste, riippuen HC Tallinn-Cocks ottelun lopputuloksesta. Tämän ottelun pelaamisesta ilmoitetaan myöhemmin.
Alkusarjan kaksi parasta etenevät suoraan SM-Liigan välieriin, kun taas kolmas ja neljäs pelaavat puolivälierissä alemman jatkosarjan kahta kärkijoukkuetta vastaan. Cocksilla on siis hieman kirittävää kahteen kärkipaikkaan.

Tasaiset ennakkoasetelmat

Cocks ja Dicken ovat kohdanneet kaksi kertaa tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu päättyi Cocksin 28-27 voittoon ja toinen ottelu kääntyi Dickenin voitoksi loppulukemin 32-29. Myös keskiviikon ottelusta voidaan odottaa erittäin tasaista, sillä Dickenin ja Cocksin otteluun valmistautuminen on ollut lähes identtistä. Molemmat joukkueet ovat viime ottelussa hävinneet BK-46:lle. Cocks hävisi loppulukemin 36-30 ja Dicken 34-28.

Seuraa heitä

Dicken, Mikael Mäkelä: 28-vuotias maajoukkuevahti on ollut tällä kaudella hienossa vireessä, ja hän komeileekin SM-Liigan torjuntatilaston kärkipaikalla. Cocksin pitää pystyä murtamaan Dickenin puolustus, sillä helppoja maaleja Mäkelän taakse ei mene montaa.
Cocks, puolustuslinja: Tähän on mahdotonta nostaa yhtä yksittäistä pelaajaa. Cocksin puolustuslinja on toisinaan toiminut hyvin kaudella, mutta myös erittäin heikkoja hetkiä ja jopa otteluita on tullut. Pelien kovetessa puolustuslinja on pakko saada pitämään, sillä muuten vastustajat rankaisevat kovalla prosentilla ja hyvästä hyökkäyksestä ei ole hyötyä.
Keskiviikon ottelu on katsottavissa suorana Solidsportilta! Ottelu alkaa kello 18:30