SM-liigan otteluennakko: Cocks – BK-46 – ”Tappiottomat vastakkain”

Riihimäen Cocks jatkaa käsipallon SM-liigaa launtaina 30.10., kun toistaiseksi tappioton BK-46 saapuu Cocks Areenalle. Ottelu alkaa kello 16:00, ja on katsottavissa Cocks Areenalla sekä Solidsportissa. Ottelu on myös OP:n omistaja-asiakasottelu, eli omistaja-asiakaskortilla otteluun pääsee kaksi yhden hinnalla!

Sarjan ennakkosuosikit

Ennen kauden alkua Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg kertoi että Cocks ja BK-46 ovat mestarisuosikkeja kauteen lähdettäessä.

– Kyllähän Cocks ja BK selkeästi ovat selkeästi finaalisuosikit ja muut tulevat sitten perästä, Monnberg tuumaili ennen kauden alkua.

Cocks ja BK ovat myös lunastaneet ennakkosuosikin odotuksia. Cocks on pelannut seitsemän ottelua ja ottanut seitsemän voittoa. BK-46 on puolestaan pelannut viisi ottelua ja voittanut viisi kertaa. Edellisessä ottelussa BK-46 kaatoi GrIFK:n 23-29.

Näkyyko Eurooppa Liiga otteissa

Riihimäen Cocks on aloittanut myös Eurooppa liigan, ja toistaiseksi tuloksena on ollut kaksi tappiota Euroopan huippujoukkueille. Euroopasta on varmasti tarttunut vauhtia Cocksin mukaan, ja onkin mielenkiintoista nähdä pystyykö Cocks hyödyntämään vauhdin tänään BK-46:ta vastaan.

Tervetuloa Cocks Areenalle kello 16:00 alkavaan otteluun! Ottelun liput myydään ovelta! 

OP:n omistaja-asiakaskortilla otteluun sisään kaksi yhden hinnalla!

Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja lapset 10€

Nähdään Cocks Areenalla!