Eurooppa Liigan otteluraportti: GOG-Cocks – ”Tarkkaa viimeistelyä”

Riihimäen Cocks kävi tiistaina 26.10. pelaamassa pienessä Gudmen kaupungissa Tanskassa. Vastaan asettui Tanskan menestyneimpiin joukkueisiin kuuluva GOG. Ottelu päättyi GOGin 46-30 voittoon, ja varsinkin hyökkäyspäässä GOG oli murhaavan hyvä.

Maalijuhlan humua

Tanskalaiseen käsipalloon kuuluu tunnetusti erittäin kova vauhti, ja GOG ei tehnyt tähän poikkeusta. Ensimmäisen 16 minuutin jälkeen GOG oli tehnyt kymmenen maalia, ja puoliajalle siirryttiin tilanteessa, jossa GOG oli tehnyt jo 22 maalia.

Tanskalaisisännät eivät ottaneet jalkaa pois toisella puoliajallakaan. Toisella puoliajalla GOG osui maalipuiden väliin 24 kertaa, ja näin loppulukemat merkattiin Tanskalaisten hyväksi loppulukemin 46-30.

Eri peli Riihimäellä

GOGin valmentaja Nicolej Krickau oli syystäkin tyytyväinen

– Hyökkäyksemme toimi tänään erittäin hyvin. Puolustuksesta löytyy vielä parannettavaa. Uskon että näemme Suomessa hyvin erilaisen ottelun, Krickau kommentoi ottelun jälkeen

Cocksin kapteeni Teemu Tamminen löysi ottelusta myös positiivista

– Tanskalainen käsipallo on erittäin nopeaa, ja GOG on Euroopan kärkijoukkueita. teimme 30 maalia ja sen voimme ottaa mukaamme Tanskasta positiivisena asiana, Tamminen pohdiskeli

Tauko Euroopasta

Riihimäen Cocks pelaa seuraava Eurooppa Liigan ottelunsa vasta 16.11., kun Benfica saapuu Riihimäelle. Seuraava SM-liigan ottelu pelataan lauantaina 29.10., kun SM-liigan kärkikamppailussa BK-46 saapuu Riihimäelle.