SM-liigan otteluennakko: BK-46 – Cocks – ”Runkosarja pakettiin”

Riihimäen Cocks pelaa lauantaina runkosarjan viimeisen ottelun lauantaina 26.3. BK-46:tta vastaan. Ottelussa on vielä pienet panokset, kun ottelun jälkeen on selvillä asettuuko Cocksin vastustajaksi puolivälierissä HIFK vai ÅIFK.

Ratkaisu nähty jo

Riihimäen Cocks hävisi torstaina Dickenille viimeisen minuutin maalilla loppulukemin 28-27. Tulos tarkoitti sitä että Cocks menetti mahdollisuutensa suoraan semifinaalipaikkaan. Ottelu oli täydet 60 minuuttia tiukka, vaikkakin molemmilla oli omat hetkensä.
Cocksilta tähtipelaajana palkittiin kahdella tähdellä seitsemän maalia tehnyt Onur Ersin. Ottelussa nähtin myös suomalaista käsipallohistoriaa, kun Teemu Tamminen ylitti Jan Rönnbergin ennätyksen ja nousi yksin kaikkien aikojen maalintekijäksi suomalaisissa sarjoissa.

Näin jatketaan

Cocks pelaa SM-liigan runkosarjassa yhden ottelun, kun se matkustaa lauantaina 26.3. BK-46:n vieraaksi Karjaalle. BK-46 on varmistanut runkosarjan voiton jo kauan aikaa sitten ja Cocksilla ei ole enää asiaa suoraan semifinaalipaikkaan. Ottelussa lähinnä haetaan siis asetelmia mahdollisia semifinaali tai finaaliotteluita varten.
Cocksin kohdallla ottelussa on kuitenkin panosta. Mikäli Cocks kaataa BK:n ja Dicken kaataa samaan aikaan Granin, Cocks on jatkosarjan kolmas ja vastaan puolivälierissä tulee ÅIFK. Mikäli edellä mainiitut ehdot eivät täyty, Cocks kohtaa puolivälierissä HIFKin.

Seuraa heitä

BK-46, Nico Rönnberg: 18 maalia edellisessä keskenäisessä kamppailussa. Tähän ei tarvitse varmasti lisätä hirveästi muuta. Rönnberg on elintärkeä BK:n menestymisen kannalta, joten Cocksin tulee saada kokenut takapelaaja kiinni niin lauantain kamppailussa sekä mahdollisissa jatkopeleissä.
Cocks, Teemu Tamminen: Tamminen ylitti torstain ottelussa kauan odotetun rajapyykin, eikä Suomen käsipallon uusi kaikkien aikojen maalitykki näytä hidastumisen merkkejä. Rajapyykin ylittäminen antaa Tammiselle varmasti lisäboostia josta on apua koko joukkueelle.
Lauantain ottelun näet suorana Solidsportista!