Käsipallon SM-liigan otteluennakko: Dicken-Cocks – ”Tiukkaa taistelua”

Käsipallon SM-liigan jatkosarjassa eletään ratkaisuhetkiä, kun GrIFK, Dicken ja Cocks taistelevat suorasta paikasta SM-liigan välieriin. Cocksin osalta taistelu jatkuu torstaina 24.3., kun riihimäkeläisjoukku matkaa Helsinkiin Dickenin vieraaksi mahdollisesti kauden viimeiseen El Romanticoon.

Tahmeaa

Edellisen kerran Cocks pelasi lauantaina 12.3., kun se kohtasi GrIFKin kotona. GrIFK haki tuosta ottelusta pisteet kauniaisiin yhden maalin erolla.

Ei oikein irtoa. Hyvin taisteltiin toinen puoliaika, jolloin oli myös hyvä maalivahtipeli. Kun oli mahdollisuus ratkaista peli, hukattiin se mahdollisuus. Sen jälkeen hyökkäys meni vaikeaksi. Lopputulos oli sitten tässä, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki kommentoi ottelun jälkeen.

Kutkuttava sarjatilanne

Kaksi kierrosta ennen jatkosarjan loppua tilanne suorien semifinaalipaikkojen osalta on täysin auki. Dicken, GrIFK ja Cocks löytyvät aina pisteen päässä edellisestä joukkueesta kaksi, kolme ja neljä. Tällä hetkellä vahvimmin suoraan semifinaaleihin on menossa Dicken, joka Cocksin voittamalla ottaisi ison harppauksen kohti suoraa paikkaa semifinaalissa. Varmaa tässä vaiheessa on se että mikäli Cocks haluaa taistella suorasta paikasta semifinaaleissa, tulee sen kaataa Dicken torstain kamppailussa. Mikäli näin tapahtuu, siirtyy lopullinen ratkaisu lauantaille 26.3.
Torstaina lähes samaan aikaan Dicken-Cocks ottelun aikaan käynnistyy BK-46:n ja GrIFKin välinen kamppailu, josta pisteet ottamalla GrIFK vahvistaisi asemiaan taistelussa semifinaalipaikasta.
Torstain ottelussa kannattaa seurata myös Teemu Tammisen ennätysjahtia. Tamminen on neljän maalin päässä SM-liigan ja SM-sarjan kaikkien aikojen maalintekijän tittelistä.
Ottelu alkaa torstaina Pirkkolan Palloiluhallissa kello 19:45. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportilta.