Riiaitio uudella ilmeellä uuteen kauteen

Käsipalloseura Riihimäen Cocksin aitio Hartwall Arenassa on kokenut kesän aikana upean kasvojen kohotuksen. Tavoitteena on ollut Cocksin arvoja esille tuova asiakastila ja se näkyy upeasti aition sisustuksessa. Aitio 401 on vuokrattavissa Hartwall Arenassa järjestettäviin tilaisuuksiin ja soveltuu hyvin erityisesti urheilutapahtumista nauttimiseen.

”Aitio on toteutettu tilaajan ja suunnittelijan kanssa yhteistyössä uniikisti Cocksin ilmeeseen. 16 henkilölle mitoitetussa aitiossa on uusittu tilaratkaisu, joka mahdollistaa lisätilaa ja viihtyisyyttä. Kentälle on erinomainen näkyvyys myös aition sisätiloista, uudelta baaritiskikorokkeelta. Kaikki erikoiskalusteet on valmistettu Suomessa uniikisti tilaa varten. Aitiossa on myös erinomainen esitystekniikka isolta 65 tuuman näytöltä. Kyseessä on Hartwall Arenan ensimmäinen ekologinen VIP-aitio ja suurimmassa osassa sisustusmateriaaleista on negatiivinen hiilijalanjälki” kertoo Interior Consulting oy:n toimitusjohtaja Esa Paasonen.

Suunnittelija Sisustus-Violet Oy Virpi Illman

Toteutus ja projektijohto  Interior Consulting Oy Esa Paasonen

 

20160907_155544_1473281104660

Riiaitio on varattavissa Käsipalloseura Riihimäen Cocksilta ja sen varaaja tukee samalla seuran toimintaa. Hartwall Arenassa pelataan esimerkiksi seuraavaksi Jokereiden kotiottelut:

la 17.9. klo 16:00 Jokerit – Avangard Omsk

ma 19.9. klo 18:30 Jokerit – Sibir Novosibirsk

ke 21.9. klo 18:30 Jokerit – Metallurg Novokuznetsk

Tule ja koe aitoa Cocks-tunnelmaa Hartwall Arenan tapahtumissa. Lisätietoja Cocksin toimistolta:

Tommi Lindroos

050 431 8322, tommi.lindroos@cocks.fi