Otteluennakko: Cocks-HIFK – ”Vihdoin kotona”

Käsipallon SM-Liiga jatkuu Cocksin osalta lauantaina 1.10. Cocks Areenalla, kun HIFK matkustaa Riihimäen Cocks Areenalle. Ottelu alkaa kello 16:00 ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportin kautta.

Uusvanhassa komennossa

HIFK vaihtoi tälle kaudelle valmentajaa, kun Rostislav Grinishin palasi päävalmentajaksi. Kausi on HIFKin osalta alkanut kaksijakoisesti. Ensimmäisessä ottelussa HIFK kaatoi SIFin mutta sen jälkeen on tullut tappiot GrIFKille ja BK-46:lle.

Tappiollisen BK-46 ottelun jälkeen Grinishin kertoi joukkueensa otteista näin

Hyvin erilaiset puolikkaat tässä ottelussa. Ensimmäisellä jaksolla peli sujui suunnitelman mukaan, ja saimme pysäytettyä BK:n hyökkäykset. Toisella jaksolla teimme aivan liikaa omia virheitä, joista BK-46 rankaisi tehokkaasti nopeilla vastahyökkäyksillä.

HIFKin kauden tehokkain ensimmäisessä kolmessa ottelussa on ollut venäläinen 24-vuotias oikea laitahyökkääjä Vladimir Knopinskii, joka on tehnyt kolmessa ottelussa 18 maalia 82% heittotarkkuudella. Aktiivista heittokättä on osoittanut myös portugalilainen Rui Coelho Martins Rolo, joka on tehnyt 16 maalia 55% heittotarkkuudella.

Vahva alku

Cocks on aloittanut kauden vahvasti. Kauden ensimmäisessä ottelussa kaatui viime kauden mestari ja tämän kauden pahin haastaja BK-46 37-30. Viime ottelussa Cocks puolestaan möyhensi ÅIFKin 19-46 Turussa.

Cocksin Edson Imare on valittu molemmissa otteluissa ottelun parhaaksi pelaajaksi. Aktiivisesti heittävä ja haastava ja hienosti taisteleva Imare onkin pelannut itsensä nopeasti monen käsipalloa seuraavan tietoisuuteen.

Cocksin ja HIFKin välinen ottelu alkaa lauantaina kello 16:00 Cocks Areenalla.

Seuran pelaajat pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi peliin!

Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€