SM-Liigan otteluennakko: Cocks – BK-46 – ”Avausottelu”

Käsipallon SM-Liiga vihelletään käyntiin Cocksin osalta lauantaina 10.9. kun viime kaudella suomenmestaruuden voittanut BK-46 saapuu Cocks Areenalle vierailulle.

Päällimmäisenä pettymys

Cocks avasi kauden Eurooppa Liigan puolella. Kotiottelusta Cocks haki hienon yhden maalin voiton portugalilaisesta Aguas Santaksesta, mutta vieraissa Cocks taipui kymmenellä maalilla, ja näin ollen Aguas Santas eteni jatkoon. Cocksin parhaita maalintekijöitä otteluparissa olivat Edson Imare kymmenellä maalilla, Luka Brkljacic yhdeksällä maalilla ja Teemu Tamminen sekä Pavel Duda kuudella maalilla.

Cocks pelasi ennen SM-Liigan alkua myös yhden Suomen cupin ottelun, josta tuloksena Cocksin 16-48 vierasvoitto.

BK-46 pienoinen mysteeri

BK-46 on viettänyt sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla kohtalaista hiljaiseloa, ja uusista pelaajista sekä harjoituspelien tuloksista ei ole helposti löydettävää tietoa käytännössä missään. Faktana voidaan sanoa että BK pelasi ainakin yhden harjoitusottelun SIFiä vastaan, jonka se voitti 30-27.

BK-46 on ollut myös kohtalaisen rauhassa siirtomarkkinoilla. Kesän aikana BK-46:een on saapunut Fredrik Holmberg EIFistä ja ukrainalainen Igor Skyba HC Tallinnista. Poisjääneitä edelliseen kauteen verrattuna on pelaajauransa lopettanut Victor Westerlund ja virolainen Markus Viitkar joka siirtyi Ruotsiin.

Areenalla ja Solidsportissa

Ottelu alkaa Cocks Areenalla lauantaina 10.9 kello 16:00. Ottelu on katsottavissa Cocks Areenan lisäksi Solidsportissa.

Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€

Liput myydään ovelta.