Nicolas Gauthier Cocksiin Ranskasta

Riihimäen Cocks on tehnyt sopimuksen Ranskan Starleaguesta saapuvan maalivahdin Nicolas Gauthierin kanssa. Gauthierin saapumisen myötä Cocksin maalivahtikolmikko on valmis.

Paljon kokemusta Ranskasta

Gauthier on 190cm pitkä maalivahti, joka saapuu Cocksiin Ranskan pääsarjan Saran Loiretista. Ennen viime kauden Starleaguen visiittiä hän pelasi seitsemän kautta Ranskan Proleaguessa, jossa hän toimi varsinkin viitenä viimeisenä kautena tärkeänä palasena Massyn, Saint-Marcel Vernonin ja Saran Loiretin joukkueita. Kaudella 2020-2021 hänen torjuntansa johdattivat Saran Loirentin Proleaguen sarjavoittoon ja sarjanousuun Starleagueen, jossa hän pelasi kauden 2021-2022.

Gauthierin saapumisen myötä Cocksin maalivahtikolmikko on valmis, Cocksin maalia kaudella 2022-2023 vartioivat Vitalii Shitsko, Dmitry Kholmov sekä Nicolas Gauthier

Gauthier itse kommentoi siirtoaan näin

Olen todella iloinen päästessäni Riihimäelle koska olen nyt ensimmäistä kertaa pelaamassa ulkomailla. Toivottavasti pääsemme joukkueemme kanssa tavoitteisiin. Tiedän että Cocks on menestynyt seura Suomessa ja olen katsonut heitä paljon Euroopan kilpailuissa.

Haluan päästä nopeasti osaksi Cocksin perhettä ja haluan jakaa Cocksin fanien kanssa hienoja urheiluhetkiä ja urheilun tunteita. Haluan myös tutustua Suomeen ja uuteen kulttuuriin. Haluan myös kiittää Cocksia tästä mahtavasta mahdollisuudesta.

Muutamaa pelaajaa haetaan vielä

Cocksin joukkue kaudelle 2022-2023 alkaa olemaan pikkuhiljaa valmis. Joukkueeseen haetaan vielä muutamia pelaajia.

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita kommentoi joukkueen kasausta seuraavasti

Nicolas on hyvä lisä maalivahtiosastolle. Haemme joukkueeseen tällä hetkellä erityisesti oikean puolen vasenkätisiä pelaajia.

Katso tästä Nicolaksen tilastot Ranskassa.