Käsiseskari ja minit aloittavat syksyllä

Riihimäen Cocksin käsiseskari ja minit aloittavat toimintansa jälleen syksyllä! Käsiseskari on paras tapa ottaa ensiaskeleet käsipallon ja joukkueurheilun parissa. Se on on tarkoitettu 5-6 vuotialle lapsille, jotka ottavat ensiaskelia joukkuepalloilun ihanassa maailmassa. Eskarissa pääsee harjoittelemaan käsipallon perusteita leikkien ja pelien avulla. Bonuksena mukaan tulee tietenkin kerhon avulla löytyvät uudet, mahtavat kaverit. Kerhoon saa tietysti saapua myös tutun kaverin kanssa!

Minit puolestaan on 7-8 vuotiaille tarkoitettu kerho, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin käsipallon sääntöihin ja käsipalloon lajina, hauskoja leikkejä ja pelejä unohtamatta.Molemmat kerhot sopivat sekä aikaisemmin käsipalloa pelanneille että ensiaskelia käsipallon parissa ottaville lapsille.

Kerhoihin pääsee tutustumaan ensimmäiset kerrat ilmaiseksi!

Harjoitusajat ovat syksyllä seuraavasti:

  • Käsiseskari lauantaisin kello 9-10
  • Tyttöminit Lauantaisin kello 10-11
  • Poikaminit lauantaisin kello 11-12

Kaikki harjoitukset ovat Cocks Areenalla.

Ilmoittaudu mukaan nyt laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@cocks.fi

Mukaan mahtuu myös vanhempia apuvalmentajien tehtäviin! Valmentajat eivät vastaa harjoitusten, pelien ja leikkien suunnittelusta vaan he vetävät harjoitukset läpi yhdessä vastuuvalmentajien kanssa. Nyt on uskomaton mahdollisuus liittyä Cocks-perheeseen, eli tervetuloa mukaan!

Käsiseskari ja minit