Nuori Oreste Vescovo Cocksiin Ranskasta

Tervetuloa Oreste Vescovo

Nuori ranskalainen Oreste Vescovo liittyy Cocksiin ranskalaisesta Sélestat Alsace Handballista. Vescovo on Cocksin kolmas kaappaus koillis-Ranskan Sélestatista valmentaja Christophe Viennetin ja Igor Mandicin jälkeen.

Nuori ranskalainen

Vescovo on 19-vuotias, vuonna 2003 syntynyt vasenkätinen oikea laitahyökkääjä, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt nähdä jo paljon. Hän on pelannut ammattilaisuralla kolme kautta Sélestat HB:n riveissä. Debyyttinsä hän teki Ranskan kakkostasolla Proleaguessa jo 16-vuotiaana. Tämän jälkeen hän hivuttautui pikkuhiljaa lähemmäs joukkueen avauskokoonpanoa, ja kaudella 2021-2022 hän pelasi 21 ottelua Proleaguen voittaneessa Sélestatin joukkueessa. Vescovo esiintyi myös Ranskan maajoukkueessa alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa vuonna 2021 ja iski turnauksessa 11 maalia.

Vescovo itse kommentoi siirtoaan sähköpostin välityksellä

Olen innoissani alottamassa uutta kautta Suomessa. Olen nuori, joten hyppy tuntemattomaan kauas kotoa ei ollut helppo, mutta haluan tutustua uuteen kulttuuriin ja uusiin ihmisiin. Tunnen Cocksista entuudestaan ranskalaiset Igorin ja Christophen. Aloitan uuden seikkailun Cocksin fanien kanssa ja haluan mennä kaikissa kilpailuissa mahdollisimman pitkälle. Nähdään pian ja hyvää kesälomaa kaikille!

Vescovon tilastot Proleaguen sivuilla