Käsipalloseura Riihimäen Cocks hakee valmennuspäällikköä

Käsipalloseura Riihimäen Cocks on vuosikymmenen menestyksekkäin käsipalloseura Suomessa. Kaudella 2015-16 saavutimme jälleen yhden merkittävän rajapyykin, kun onnistuimme vihdoin voittamaan Baltian liigan mestaruuden. Kaudella 2016-17 seuran edustusjoukkueen tarina jatkuu entistä kovemmissa haasteissa Champions liigan karsinnoissa. Seuran junioritoiminta on voimakkaalla kasvun tiellä ja lapsipelaajia seurassamme on jo lähes kolme ja puoli sataa. Tavoitteellisen seuramme tavoitteellisen juniorityön valmennukselliseen vastuuseen haemme nyt VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ nykyisen valmennuspäällikkömme suunnatessa uusiin ympyröihin.

 

Tarjoamme ammattimaisen käsipallo-organisaation ja hyvät työolosuhteet keskellä pienen kaupungin menestystarinaa. Valmennuspäällikkönä vastaat valmentajien kouluttamisesta ja motivoinnista, kehität seuramme harjoittelukulttuuria ja toimit lajin asiantuntijana niin seurajohdon kuin harrastajien ja heidän vanhempiensa suuntaan. Päivittäisessä valmennuksessa vastaat akatemiajoukkueemme valmennuksesta.

 

Lähetä avoin työhakemuksesi palkkapyyntöineen 10.6. mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Tommi Lindroosille tommi.lindroos (ät )cocks.fi

 

Lisätietoja työstä antaa Tommi Lindroos