Aliaksandr Bachko rakentamaan Cocksin peliä

Valko-Venäläinen pelinrakentaja Aliaksandr Bachko siirtyy SKA Minskistä vahvistamaan Riihimäen Cocksia. Bachkon sopimus Cocksin kanssa kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Elokuussa 27 vuotta täyttävä Bachko on toiminut SKA Minskin ykköspelinrakentajana viimeiset kolme kautta. Joukkue esiintyi eurokentillä noina vuosina nousujohteisesti ja huipensi viime kautensa EHF Cupin lohkovaihepaikkaan. Joukkueensa pelinteosta päävastuun kantanut Bachko iski lohkovaiheessa maaleja yli kolmen ja puolen maalin keskiarvolla. Bachko on viime aikoina kuulunut myös Valko-Venäjän maajoukkuerinkiin, mutta tippui kuitenkin viime hetkillä ulos tammikuun EM-kisajoukkueesta.

”Aliaksandr Bachko tulee täyttämään Andreas Rönnbergin jättämän aukon pelintekijän paikalla. Hän oli viime kaudella yksi SKA Minskin avainpelaajista EHF Cupissa ja pelasi myös Cocksia vastaan Baltian liigan finaalissa. Hän on osoittanut hyvää suoritusvarmuutta ja pelin ymmärrystä kauden aikana. Bachkon liittyminen joukkueeseen tuo meille variaatiomahdollisuuksia niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseenkin. Olemme todella tyytyväisiä, että saamme hänet joukkueeseemme”, päävalmentaja Gintaras Savukynas kommentoi Bachkon sopimusta.

EHF Pelaajaprofiili: http://www.eurohandball.com/ec/ehfc/men/2015-16/player/555854/AliaksandrBachko

Nimi: Aliaksandr Bachko

Pelipaikka: Pelinrakentaja

Syntymäaika: 15.08.1989

Pituus: 189 cm

Paino: 90 kg

Kuva: FSC Media