Käsipallon SM-liigan otteluennakko: BK-46 – Cocks – ”Akilleenkantapää”

Cocks jatkaa käsipallon SM-liigaa sunnuntaina 6.3., Karjaalla BK-46:n vieraana. Ottelu alkaa Karjaan urheiluhallissa kello 18:30. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportilta!

Tappioputki katki

Riihimäen Cocks katkaisi pitkäksi venyneen tappioputkensa viime torstaina, kun Dicken kaatui Cocksin hienon nousun jälkeen Cocks Areenalla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Cocks oli 10-16 tappioasemassa, mutta toisella puoliajalla Cocks sai hurmoksen päälle hienosti kannustaneen kotiyleisön avulla. Cocksin parhaimpina ottelussa palkittiin kuusi maalia iskenyt Davor Basaric ja hyvässä torjuntavireessä tällä hetkellä oleva Adrian Tenghea. Ottelun jälkeen Kaj Kekillä oli sekä positiivista että negatiivista sanottavaa.

Ensimmäinen erä elettiin tiistaisen Lemgo pelin lumoissa ja luultiin, että voitto tulee itsestään. Toinen erä oli erittäin hyvää taistelua, Kekki kommentoi ottelun jälkeen.

BK voittoputkessa

BK-46 on ollut SM-liigan jatkosarjassa erittäin vakuuttava, eikä se ole kärsinyt jatkosarjan viidessä ottelussa pistemenetyksiä. Cocks saakin tehdä täyden päivätyön sunnuntaina Karjaalla, mikäli pisteet halutaan Riihimäelle. Edellisessä ottelussa BK-46 kaatoi GrIFKin 21-33. Myös BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnberg oli GrIFK pelin jälkeen tyytyväinen joukkueensa tekemiseen.

– Olen erittäin tyytyväinen joukkueeseen tänään. Alussa meillä on hieman vaikeuksia, päästetään Grifk helppoihin maalipaikkoihin. Meidän maalivahti pelasti meidät ottelun alussa. Sen jälkeen minun mielestä puolustus alkaa toimimaan paremmin. Grifk pelaa hieman kapeammalla materiaalilla ja me päästään vaihtamaan enemmän pelaajia. Se näkyy sitten ottelun lopussa, Rönnberg kommentoi GrIFK pelin tauottua.

Pisteet sunnuntaina olisivat Cocksille erittäin tärkeät, sillä Dicken kaatoi GrIFKin lauantaina, ja repäisi taas kahden pisteen kaulan Cocksiin.

Seuraa heitä

BK-46, puolustuslinja: BK-46 on myös maalierolla mitattuna ylivoimaisesti SM-liigan paras joukkue, ja itseasiassa ainoa joukkue ylemmässä jatkosarjassa jolla on positiivinen maaliero. Joukkue ei kuitenkaan tee älyttömiä määriä maaleja, mutta puolustuspäässä peli toimii. Edellisessä ottelussa hyvää puolustuspeliä tuki myös maalivahti Rony Leven, joka venyi pallon tielle peräti 19 kertaa.
Cocks, Piotr Rybski: Rybski on kohdannut BK-46:n kahdesti, ja tehnyt otteluissa 17 maalia. Rybskin onnistumisia tarvitaan jälleen sunnuntaina.
Ottelu alkaa kello 18:30, ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportilta!