Käsipallon Eurooppa Liigan otteluennakko: Cocks-GOG – ”Pohjoismainen kamppailu”

Käsipallon Euroooppa Liiga jatkuu tänään Cocksin osalta Cocks Areenalla, kun EM-kisoissa loistaneita pelaajia täynnä oleva GOG saapuu katsastamaan Cocksin kunnon. Ottelu alkaa Riihimäellä kello 19:45. Ottelu on katsottavissa myös Viaplaylta!

Heikko jakso

Cocksilla on menossa tällä hetkellä poikkeuksellisen heikko jakso, kun edustusjoukkueella pelatuista otteluista kolme edellistä ottelua on päättynyt Cocksin tappioon. Viime viikonloppuna Cocks hävisi äärimmäisen heikon ottelun jälkeen GrIFK:lle loppulukemin 24-19. On sanomattakin selvää GrIFK pelin kaltaisella pelillä Cocksilla ei ole saumoja GOGia vastaan.
Edellisessä Eurooppa Liigan ottelussa Cocks puolestaan näytti mihin parhaimmillaan pystyy. Nantes meni lopussa menojaan, mutta varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Cocks haastoi Euroopan huippujoukkueen toden teolla. Nantes ottelun taistelu pitää saada kaivettua GOGia vastaan myös tiistain ottelussa.

Lohkokärki täynnä EM-kisatähtiä

GOG on tällä hetkellä Eurooppa Liigan B-lohkossa lohkokärjessä 11:a pisteellä. GOGin ainoat pistemenetykset ovat tulleet HBC Nantesille. GOG johtaa myös Tanskan liigaa kuuden pisteen erolla toisena olevaan Aalborgiin.
GOGin riveissä pelaa neljä pelaajaa tammikuussa pelatuista käsipallon EM-kilpailuista. Neljästä GOGin pelajaasta kolme niitti kisoissa henkilökohtaista mainetta. Mathias Gidsel (oikea takapelaaja) ja Viktor Hallgrímsson (maalivahti) valittiin kisojen tähdistöjoukkueeseen, ja Oscar Bergendahl valittiin kisojen parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi. Gidsel voitti samalla EM-pronssia Tanskan kanssa ja Bergendahl kultaa Ruotsin kanssa.
Cocksin ja GOGin edellinen kamppailu Tanskassa päättyi GOGin 46-30 voittoon. Tuon ottelun paras maalintekijä oli GOGin Emil Wernsdorf 14:a maalilla.

Seuraa heitä

GOG, Oscar Bergendahl: GOG on päästänyt Eurooppa Liigassa vähiten maaleja, ja iso osasyy sille on GOGin 26-vuotias ruotsalaisviivapelaaja Oscar Bergendahl, joka valittiin vuoden 2022 EM-kisojen parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi. Jos Cocks haluaa haastaa GOGin tänään, tulee sen löytää aseet Bergendahlin ohittamiseksi.
Cocks, Davor Basaric: Bergendahl pelaa isolla roolilla viivassa. Basaricin tulee haastaa GOGin viivaa ja erityisesti Bergendahlia, jotta Cocksin muille pelaajille avautuu enemmän tilaa kentällä.
Ottelu alkaa kello 19:45 Cocks Areenalla, ja ovet aukeavat kello 18:00!

Seuran pelaajat pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi peliin!
Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€
Liput myydään ovelta.
Nähdään Cocks Areenalla!