SM-Liigan otteluennakko: Cocks-GrIFK – ”Näytön paikka”

Riihimäen Cocks jatkaa käsipallon SM-liigan kamppailuita lauantaina 19.2. vierasottelulla Kauniaisten Grankulla IFK:ta vastaan Kauniaisten Palloiluhallissa. Ottelu alkaa kello 16:00 ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportista!

Euroopan vire Suomeen?

Cocks pelasi tiistaina HBC Nantesia vastaan Eurooppa Liigassa, vaikka Nantes poistui ottelusta voittajana, oli Cocksin esitys ottelussa vahva. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla vajaalla rosterilla operoinut Cocks haastoi muutaman vuoden takaista Mestarien Liigan final four joukkuetta toden teolla.
Myös aikaisemmin kaudella ongelmissa ollut Cocksin puolustus- ja maalivahtipeli toimi tiistain ottelun ensimmäisellä puoliajalla hienosti, ja Cocksin tulee saada Euroopan puolustusmoraali myös Suomen kentille.
Cocksin lauantain urakkaa eivät helpota Teemu Tammisen, Srdjan Mijatovicin ja Teimuraz Orjonikidzen puuttuminen ottelusta.

Nälkäinen Grani

Grankulla IFK on SM-liigan jatkosarjassa toistaiseksi ilman pisteitä. GrIFK on pelannut Cocksion tavoin kaksi ottelua jatkosarjassa. Ensimmäisessä ottelussa Grani taipui BK-46:lle vieraissa 31-25 ja viime lauantaina Dicken kaatoi kauniaislaiset 27-28. Grankulla IFK:n päävalmentaja Mikael Källman harmitteli ottelun tulosta Dicken ottelun jälkeen.

Katkeralta tuntuu taululla oleva tulos. Loppujen lopuksi pelattiin kyllä ihan hyvä peli, mutta valitettavasti ratkaisevissa tilanteissa pallo pomppi enemmän Dickenille, Källman kommentoi SM-liigalle ottelun jälkeen.

Seuraa heitä

GrIFK: Robin Granlund, Granlund on ollut yksi SM-liigakauden tasaisesti parhaita pelaajia, ja hän on SM-liigan maalintekotilastossa kolmantena Max Granlundin ja Teemu Tammisen jälkeen. 208 senttinen Granlund tarjoaa GrIFKille myös mukavasti apua puolustuspäähän.
Cocks: Piotr Rybski, 22-vuotias Rybski on tullut ryminällä Cocksiin sisään. Pelinrakentajana pelaava puolalainen on ollut jokaisessa neljässä pelaamassaan ottelussa Cocksin paras maalintekijä. Rybskin tehoja tarvitaan myös jatkossa, kun Cocks jatkaa taistelua SM-liigan voitosta.
Ottelu Kauniaisissa alkaa kello 16:00, ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportilta!