Kannusta Cocksin juniorityötä!

Cocks on valittu tänäkin vuonna osaksi Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmaan kannustettavaksi. Viime vuonna kannustus jäi hieman vaatimattomaksi mutta tänä vuonna jokainen Kukkohenkinen voi kannustaa Cocksin suurempiin tukieuroihin junioritoiminnan hyväksi! Äänestää voi aivan jokainen, jolla on S-etukortti!

Toimi samantien, kampanja on voimassa vain syyskuun!

Näin kannustat Cocksia:

  1. S-kanavalle kirjaudutaan osuuskaupan verkkosivujen (hameenmaa.fi) oikeasta yläkulmasta. Huom! S-kanavalle voi siirtyä myös suoraan S-Pankin verkkopankista.
  2. Osuuskaupan verkkosivuilla kirjautuminen tapahtuu S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai S-tunnuksella. Jos S-tunnusta ei vielä ole, sen voi luoda klikkaamalla kohtaa: Luo uusi S-tunnus.
  3. Valitaan ylävalikosta OMA S-KANAVA.
  4. Valitaan OSALLISTU JA VAIKUTA
  5. Valitaan LIITY KANNUSTAJAKSI
  6. Valitaan tuettava seura ja klikataan ”Päivitä tiedot” -painiketta.

Huom! Äänestää voi vain S-kanavalla. Vain talouden pääjäsen voi äänestää.

 

Yksikin ääni vaikuttaa

Tuki jaetaan suhteessa annettuihin ääniin, joten yksikin ääni vaikuttaa. Seurojen toiminnassa mukana olevien kannattaa aktivoida mahdollisimman moni vanhempi, isovanhempi, kummi, naapuri ja serkku äänestämään. Tasapuolisuuden vuoksi olemme linjanneet, että jokainen seura saa tukea vähintään 500 euroa ja enimmillään 4000 euroa. Näin voimme taata jokaiselle mukana olevalle seuralle mahdollisuuden tukeen. Tuki maksetaan seurojen tileille lokakuun aikana.