Cocksin C00-tytöt osallistuivat menneenä viikonloppuna Turun Ekvallan uimarannalla järjestettyyn rantakäsipalloturnaukseen. Tässä turnauksessa joukkueet pelaavat sovelletuin käsipallosäännöin hiekkarannalle rajatuilla kentillä.

Cocks aloitti turnauksen kohtaamalla Dickenin, joka on todettu sarjapeleissä ja aiemmissa turnauksissa haastavaksi vastustajaksi. Tällä kertaa Cocks laittoi Dickenin tiukoille ja ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasan. Rangaistusheittokisassa Cocks oli vahvempi, ja ensimmäiset pisteet saatiin talteen.

Seuraava vastustaja oli isäntäjoukkue Turusta, ÅIFK. Turku tiedettiin myös kovaksi vastukseksi ja ottelu päättyikin Turun voittoon. Porvoon Akillesta vastaan Cocksin tytöt laittoivat tosissaan kampoihin ja myös tämä ottelu päättyi rangaistusheittokilpailuun. Cocks joutui kuitenkin taipumaan yhdellä maalilla, ja ilmeisesti tämä niukka tappio sisuunnutti sekä tytöt että valmennustiimin.

Paraisten PIF hävisi Cocksille varsin reiluin lukemin ja tämän jälkeen siirryttiin jännittämään lohkon viimeistä peliä Kauniaisten GrIFK:ta  vastaan. Myös Kauniaisten joukkue on osoittautunut aiemmissa kohtaamisissa kovaksi vastustajaksi, mutta tällä kertaa voittoa sai juhlia Riihimäen Cocks. Joukkue joutui jännittämään melkoisen tovin jatkuisivatko pelit vielä sijoitusotteluissa, mutta tällä kertaa tytöt jäivät niukasti sijoituspelien ulkopuolelle sijoittuen viidenneksi.

Erityisen hienoa oli nähdä kuinka hauskaa tytöillä oli koko turnauksen ajan, peli-ilo näkyi ja kuului kauas. Joukkueesta löytyi myös uusia ratkaisijoita, sillä muutama Cocksin tyttö sai maalitilinsä avattua Turussa. Viimeisen kolmen pelin ajaksi maalivahdiksi nostettu Anni Ranta esitti maalissa upeita torjuntoja ja sai näin luotua taisteluhenkeä joukkueeseen. Turun turnauksen jälkeen jäädään mielenkiinnolla odottamaan sarjapelien alkua ja sitä, minkälaisia otteita Cocksin C00-tytöt sarjassa esittävät.

Mira Koskinen