Seuraava otteluGrand Besançon Doubs Handball vs Cocks/17.8.2022/CSI Sélestat

Cocks DP02 taipui neljänneksi Turun Beach-turnauksessa

Tänä vuonna olimme mukana poikkeuksellisesti vain yhdellä joukkueella edellisvuoden kolmen joukkueen sijasta. Meillä ei siis ollut mahdollisuutta uusia viime vuotista kaksoisvoittoa. Oliko lie edellisen kerran sateinen keli verottanut osallistujia? Meidän pelit painottuivat nyt iltapäivään sunnuntaina, jolloin sää Turussa oli mitä parhain.

Ensimmäinen peli klo 14 oli Granin valkoista joukkuetta vastaan. Pojat pistivät heti hyvällä asenteella peliin vauhtia ja vastustaja putosikin molemmissa erissä aika nopeasti kyydistä. Pystyimme 9 pojan joukkueella hyvin pyörittämään vaihtoja beach-käsiksen sääntöjä hyödyntäen.

Sama meno jatkui toisessa pelissä Turun keltaista joukkuetta vastaan. Pojat ihmettelivät tilannetta tulostaululla, kun se näytti että olisimme tappiolla 1-3. Todellisuudessa tilanne oli meidän hyväksi 21-3. Tulostaulu oli vain pyörähtänyt ympäri!

Kahden ehkä liian helpon pelin jälkeen viimeiseen alkusarjan peliin oli hankala löytää oikeanlaista latausta. KyIF voittikin molemmat erät ja pääsi pelien mentyä ristiin finaaliin, jossa se voitti Dickenin. Onnittelut KyIF:lle! Me jäimme pronssiotteluun.

Pronssiottelun ensimmäisessä erässä hävisimme hyvin ratkaiseelle Granin vihreälle joukkueelle. Siinä vaiheessa oli kolme hävittyä erää takana. Pojat kuitenkin näyttivät pelimiehen hermoja ja saivat taas pelin kulkemaan minuutin erätauon jälkeen. Niinpä toisessa erässä hallitsimme pelitapahtumia. Shoot-outin Grani kuitenkin vei 2-1, joten hauskojen ja vauhdikkaitten pelien ja tapahtumien jälkeen loppusijoituksemme oli tänä vuonna neljäs.

Joukkueessa pelasi: Joel Koskinen, Eemil Lähteenmäki, Leevi Laakso, Roope Ahlgren, Kalle Larkovuo, Eetu Seppänen, Arttu Uurtamo, Tuomas Rantanen ja Arttu Jalava. Valmentaja: Markus Laakso. Joukkueenjohtaja: Petri Ahlgren.