Cocksiin puolustusvoimaa Bosniasta!

Riihimäen Cocks on tehnyt sopimuksen Bosnia ja Hertsegovinalaisen Igor Mandićin kanssa. Mandić liittyy Cocksiin 1+1 vuotisella sopimuksella!

Puolustuksen erikoismies

Mandić on 30-vuotias Bosnia ja Hertsegovinalainen vasen takapelaaja, joka on hankittu Cocksiin erityisesti puolustuspään vahvistukseksi. Mandić edusti Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkuetta vuoden 2020 EM-kisoissa.

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita kommentoi siirtoa seuraavasti

Mandić löytyi Lasse Boesenin kautta, Hän oli Lasselle tuttu Bosnian ja Hertsegovinan maajoukkueen valmennusajoilta.

Seurajoukkuetasolla Mandić on edustanut kotimaassaan RK Prijedoria ja RK Boracia. Sen jälkeen 196 senttinen Mandić siirtyi Pohjois-Makedonian Metalurg Skopjeen, jossa hän pääsi kausina 2012-2013 ja 2013-2014 Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon. Kahden Skopjessa vietetyn kauden jälkeen Mandić siirtyi Ranskan kakkosliigan eli Proleaguen Limoges Handballiin jossa hän vietti kuusi kautta, ja oli auttamassa Limogesta nousemaan Ranskan pääsarjaan Starleagueen kauden 2018-2019 päätteksi. Kauden 2021-2022 hän vietti Proleaguen Sélestat Alsace Handballissa.

Mandić itse kommentoi siirtoa sähköpostin välityksellä näin

Aluksi haluan sanoa että olen iloinen päästessäni Suomen parhaaseen joukkueeseen. Minua motivoi se, että pääsen taistelemaan mestaruuksista ja glooriasta Euroopassa. Haluan nähdä Suomessa paljon. Tiedän että se on kauniiden metsien ja puhtaan luonnon maa. Suomen luonto on sellainen mitä ei löydä mistään tahansa muualta. Uskon että tulen nauttimaan uudesta kaudesta. Haluan myös nostaa isointa pokaalia seuraavan kauden jälkeen.

Cocksin seuraava uusi pelaaja julkistetaan huomenna. Pysy siis kuulolla!