Cocks SM-liigan pronssille!

Riihimäen Cocks on voittanut SM-liigan pronssimitalin kaudella 2021-2022. Pronssiottelusarjassa kaatui GrIFK yhteensä yhdeksällä maalilla.

Vahvat lähtökohdat

Riihimäen Cocks sai pronssiottelusarjaan vahvat lähtökohdat Riihimäellä, kun se voitti ensimmäisen ottelun viidellä maalilla. Ensimmäisessä ottelussa Cocksin puolelta onnistujia oli useita, mutta etunenässä Teemu Tamminen ja Davor Basaric onnistuivat hyvin, Basaric palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Ensimmäisen ottelun jälkeen Cocks Lasse Boesen kommentoi ottelua seuraavasti

Ensimmäinen voitto joukkueelta ollessani sen valmentaja. Tässä pelissä ei ollut niin paljon pallonmenetyksiä kuin aiemmissa peleissä. Teimme myös suoria maaleja paremmin. Voitonhalu on keskiössä perjantain pelissä. 

Tasainen peli kelpasi

Koska Cocks sai ensimmäisessä ottelussa viiden maalin johdon, oli toisessa ottelussa tärkeintä olla päästämättä GrIFKiä karkumatkalle. Tämä myös onnistui, ja GrIFK ei onnistunut nousemaan missään vaiheessa johtoasemaan. Ratkaisun avain oli tänään asenne, jota löytyi riittävästi. Ottelun parhaana palkittiin Teemu Tamminen, joka iski kahdeksan maalia.

Lasse Boesen löysi voiton avaimet henkiseltä puolelta

Semi-finaalien jälkeen puhuimme pelaajien kanssa sitoutumisesta ja turhautumisista. Totesimme että voimme joko olla surullisia finaalien karkaamisesta tai keskittyä täysillä pronssiotteluihin. Päätimme lähteä täysillä hakemaan pronssimitalia, teemalla pidetään hauskaa. Käsipallo on parhaimmillaan kun se on hauskaa ja pelataan 100 lasissa. 

Kauniaisiin oli matkannut myös Cocks Fan Clubin ”Rumpuryhmä”, joka piti hienoa ääntä koko ottelun. Nyt kannattaakin liittyä Cocksin Fan Clubiin ja lähteä mukaan myös tulevaisuuden bussireissuille!

Katseet ensi kaudessa

Cocks alkaa nyt valmistautumaan ensi kauteen. Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla, ja siitä tiedotetaan lisää mahdollisimman pian. Se kirkkain mitali jäi saavuttamatta, ja on sanomattakin selvää että se on myös ensi kauden tavoite.

Myös Teemu Tamminen summasi kauden pronssiottelun jälkeen.

Kiitos faneille jotka jaksoivat tulla pronssiottelua katsomaan, onhan nää aina vaikeita otteluita. Pieni pettymys tää kausi on mutta kiva on lopettaa voittoon. 

Cocks haluaa kiittää kaudesta varsinkin mahtavia faneja, jotka olivat Cocksin mukana vaikean kauden läpi. Nähdään taas ensi syksynä Cocks Areenalla!