Cocks Areenalle uusi, maailmanluokan matto!

Eurooppa Liigan alkuun on enää viikko aikaa, ja kovia eurokamppailuita odotetaan Riihimäellä jo vesi kielellä. Myös Cocks Areena laitetaan täyteen kuntoon Eurooppa Liigaa varten, ja tärkeitä Europpan kamppailuita varten Cocks Areenalle onkin hankittu huippulaatua oleva Taraflex Evolution matto!

Pohjois-Euroopan parasta laatua

Riihimäen Cocks on Suomen ainoa käsipallojoukkue, jolla on Taraflex Evolution matto käytössä. Pohjois-Euroopassakaan ei ole montaa urheiluseuraa joilta tämä huippumatto löytyy omasta kotihallistaan.

– Uusi matto on hankittu erityisesti Europelejä varten. Matto levitetään Cocks Areenalle luonnollisesti myös silloin, jos Suomen maajoukkue saapuu Cocks Areenalle pelaamaan, Cocksin puheenjohtaja Jari Viita kertoo.

– Matto on ehdottomasti yksi parhaista koko Pohjois-Euroopassa. On hienoa että sekä Cocks että mahdollisesti myös maajoukkue pääsevät pelaamaan huippuolosuhteissa, Viita jatkaa

Uusi matto levitetään Cocks Areenalle ensimmäistä kertaa tasan viikon päästä, kun yksi Euroopan kärkiseuroista, HBC Nantes saapuu Riihimäelle! Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 19:45.