SM-liigan otteluraportti: GrIFK-Cocks ”Voitto vahvan avausjakson avulla”

Riihimäen Cocks kävi lauantaina 9.10.2021 pelaamassa Kauniaisissa Grankulla IFK:n vieraana. Ottelu oli alkuminuutit tasainen, mutta Cocks repäisi eron isäntiin ensimmäisen puoliajan puolivälin jälkeen viiden peräkkäisen maalin avulla. Loppulukemiksi Kauniaisista 25-36 voitto Cocksille, joten pisteet matkasivat tällä kertaa Riihimäelle. Tähtipelaajina palkittiin Cocksin puolelta kahdeksan maalia tehnyt Teemu Tamminen (yksi tähti) ja 15 torjuntaa esittänyt ja kaksi maalia tehnyt Vitalii Shitsko.

Varma toinen puoliaika

Cocks repäisi eron ottelun alkupuolella, eikä päästänyt GrIFK:ta enää haastamaan. Puoliajalle mentiin Cocksin seitsemän maalin johdossa. Toinen puoliaika mentiin Cocksin komennossa, ja ottelun lopussa Cocks teki vielä muutaman maalin isäntiä enemmän, ja näin loppulukemiksi saatiin 25-36.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli kuitenkin kohtalaisen tyytyväinen

– Olen tyytyväinen joukkueen suoritukseen ja taistelimme parhaamme mukaan. Hyökkäyksessä teimme kuitenkin liikaa teknisiä virheitä, jotka johtivat vastahyökkäyksiin. Puolustuksessa pelasimme hyvin, Källman totesi

Yksi ottelu ennen europelejä

Cocksin valmentaja Kaj Kekki oli tyytyväinen Cocksin esitykseen.

– Grani pelasi hyvin ja teimme sen minkä piti. Peli oli kuitenkin ohi turhan aikaisessa vaiheessa materiaalierosta johtuen. Positiivista oli, että peli kulki hyvin, vaikka jouduimme pelaamaan uudella kokoonpanolla, kun muutama aloituksen pelaaja oli poissa, Kekki kertoi ottelun jälkeen

Cocks pelaa seuraavan kerran viikon päästä lauantaina kotona, kun SIF saapuu Cocks Areenalle. Viikon päästä tiistaina Riihimäellä nähdään käsipallon maailmantähtiä, kun HBC Nantes saapuu Riihimäelle EHF Eurooppa Liigan kamppailuun!