Käsipallon SM-liigan otteluennakko: Cocks-SIF – ”Ääripäät vastakkain”

Käsipallon SM-liiga jatkuu Riihimäellä lauantaina 16.1o., kun Siuntion SIF saapuu Cocks Areenalle haastamaan Riihimäen Cocksin. Ottelu alkaa kello 16:00, ja on katsottavissa sekä Cocks Areenalla että Solidsportissa.

Voitoton SIF

Siuntiolaiset eivät ole voittaneet tällä kaudella vielä kertaakaan. Cocksilla ei silti ole varaa löysäillä, sillä SIFin peli on mennyt jatkuvasti eteenpäin kauden edetessä.

 – Toki teemme myös hyviä asioita kentällä, mutta toisaalta meille tulee aivan liikaa teknisiä virheitä hyökkäyksessä. Niihin meillä ei olisi varaa, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt kertoi viimeisimmän ottelun jälkeen.

Kenraaliharjoitus

Cocks on aloittanut SM-liigan vahvasti, kun viidestä ottelusta tilille on kertynyt yhtä monta voittoa. Nähtäväksi jääkin onnistuuko Cocks jatkamaan voittokulkuaan käsipallon SM-liigassa.

SIF ottelu on Cocksille viimeinen ennen tiistaina pelattavaa HBC Nantes ottelua. Ottelu toimiikin mahtavana kenraaliharjoituksena tiistain huippukamppailulle. Tervetuloa katsastamaan kotijoukkeen kunto ennen tiistaina pelattavaa Eurooppa Liigan ottelua! Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 16:00

Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja lapset 10€