SM-liigan otteluennakko: GrIFK-Cocks – ”Kauniaisissa kylässä”

Riihimäen Cocks jatkaa käsipallon SM-liigaa lauantaina 9.10.2021, kun GrIFK asettuu toistamiseen tällä kaudelle Cocksia vastaan. Ottelu alkaa Kauniaisten palloiluhallissa kello 16:00, ja on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportista.

Tavoitteena parempi peli

Cocks kohtasi GrIFK:n SM-liigan kolmannessa ottelussa syyskuun loppupuolella Cocks Areenalla. Tällöin tuloksena oli Cocksin 25-20 voitto. Voitosta huolimatta ensimmäisestä pelistä jäi parannettavaa. Cocks ei saanut missään vaiheessa ottelua kunnollista irtiottoa, ja GrIFK hätyytteli paikoitellen jopa johtoasemia. Cocks repäisi eron vasta ottelun loppupuoliskolla kun Kauniaislaiset sortuivat jäähyilyyn. Cocks valmentaja Kaj Kekin mukaan rasitus näkyi pelaamisesta ensimmäisessä GrIFK ottelussa.

–  Rasitus on ollut kovaa ja tähtäin europeleihin. Peli on kuitenkin mennyt taas askelia eteenpäin, Kekki kertoi käsipallon SM-liigan haastattelussa ensimmäisen ottelun jälkeen.

Nähtäväksi jää, näkyykö viime viikkojen kevennetty harjoitusohjelma yhtä virkeinä otteina kun Suomen Cupissa keskiviikkona.

Maalivahtien taisto?

Cocksin maalilla tällä kaudella torjuneet Vitalii Shitsko Sekä Adrian Tenghea ovat molemmat esittäneet SM-liigassa huimia otteita alkukauden aikana. GrIFK pelasi kaksi viikkoa sitten HC Tallinnia vastaan, ja se ottelu päättyi GrIFK:n 27-20 voittoon. Ottelun jälkeen GrIFK:n maalivahti Atte Pakarinen keräsi kiitosta ja valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Voitettiin ottelu tänään puolustuksessa. Oikein hienoa puolustustyöskentelyä, ja jos sen ohi päästiin, niin oli vielä maalissa Atte Pakarinen joka pelasi ehkä parhaimman ottelunsa liigassa, GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman kehaisi ottelun jälkeen.

Luvassa onkin siis varmasti kiinnostava käsipallon SM-liigan ottelu. Ottelu alkaa Kauniaisissa lauantaina 9.10. kello 16:00, ja on katsottavissa suorana lähetyksenä Solidsportista.