Santeri Vainionpää miesten maajoukkueen testileirille

Sekä miesten maajoukkue että P02-maajoukkue kokoontuvat kuukauden sisällä. Miesten maajoukkueen testiviikonloppuun Kisakallioon 28.-31.5. on kutsuttu Cocksista paitsi maajoukkuekonkari Roni Syrjälä, myös uutena nimenä miesten edustusjoukkueen juniorivahvistus Santeri Vainionpää. Teemu Tamminen on jo aiemmin ilmoittanut päättävänsä maajoukkueuransa.

– Santeri on lupaava pelaaja omalla paikallaan. Toivon, että hän satsaa entistä kovemmin harjoitteluun, sillä uskon hänen olevan jatkossa merkittävä pelaaja myös Cocksissa. Todella hienoa, että hän sai kutsun maajoukkueen testeihin, edustusjoukkueen päävalmentaja Kaj Kekki onnittelee.

Santerin nimi löytyy myös toiselta maajoukkuelistalta, nimittäin P02-maajoukkueesta. He valmistautuvat kohti elokuussa pidettäviä ikäluokan EM-kilpailuja. Kisat pidetään Bulgarian Burgassa elokuun puolivälissä 16.-22.8.2021. P02-maajoukkueen leiri alkaa 9.6. ja loppuu 13.6.  Cocksista on mukana myös toiset tutut kolme nimeä: Miika Kaukoranta, Roope Ahlgren ja Julius Kemppainen. Heidät kaikki on nähty myös edarin riveissä päättyneellä kaudella.

– Santerin pääsy miesten maajoukkueen testeihin on upea asia! Seurasta ei ole moneen vuoteen uusia pelaajia saanut kutsua miesten leirityksiin, jotka on todella arvokkaita tapahtumia pelaajaksi kasvamisessa, akatemian päävalmentaja Kai Elomaa iloitsee.
– P02-maajoukkueen leiritykseen kutsutuilla neljällä pelaajalla on kaikilla kyvyt pelata itsensä Bulgarian kisakoneeseen saakka. Nyt uuden valmennuksen alla se on leirityksissä ulosmitattava ja näytettävä, että on paikkansa joukkueessa ansainnut.