Harjoituskauden ainoa kotiottelu lauantaina

Riihimäen Cocks pelaa lauantaina 13.8. harjoituskauden ainoan kotiottelun Cocks Areenalla. Ottelu alkaa kello 14:00 ja otteluun on vapaa pääsy.

Tuttu mutta tuntematon

Riihimäen Cocks on uudistunut kesän aikana valmennusta myöden. Vahvistuksia on tullut etenkin Ranskasta, ja myös Cocksin pelityyli on kokenut kesän aikana suuren uudistuksen. Kannattaakin tulla katsomaan Cocks Areenalle miten uudistunut, ja jopa pitkiin aikoihin kiinnostavin Cocks pelaa kauden ensimmäisen kotiottelun!

Lauantain vastustajaksi asettuva HC Tallinn ei pelaa SM-liigaa ensi kaudella. Viime kauden edustusjoukkueiden välinen ottelu päättyi Cocks Areenalle 27-21. Tallinnassa Cocks pelasi kokonaan akatemiajoukkueella ja hävisi 42-21.

Vastaan asettuu siis kaikinpuolin tuttu mutta samalla tuntematon vastustaja. Kannattaa saapua Cocks Areenalle lauantaina 13.8. kello 14:00 alkavaan otteluun.

Juhlahumua

Lauantain harjoitusotteluun on ilmainen sisäänpääsy, sillä ottelussa vietetään myös juhlia. Cocksin ikinuori ja aina hymyilevä omistaja Jari Viita täyttää 60 vuotta, ja hän tarjoaa otteluun vapaan pääsyn juhlan kunniaksi.