Cocksin kapteenit valittu

Riihimäen Cocks on valinnut kapteeninsa kaudelle 2022-2023. Cocksin valmentaja Christophe Viennet valitsi kapteenit. Kapteeniksi valittiin Teemu Tamminen ja vara-kapteeniksi Davor Basaric

Kapteeniksi valittu Tamminen kommentoi valintaansa näin

Iso juttu itselle jatkaa kapteenina ja vielä valmentajan valitsemana. Meillä on ensi kaudella tavoitteena tuoda SM-pokaali kotiin ja päästä Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja itsellekkin on tullut paljon uutta oppia. Lisäksi on ollut hauskaa ja myös töitä on tehty paljon.

Vara-kapteeniksi valittu Basaric puolestaan kertoo seuraavaa

On kunnia päästä johtamaan tällaista joukkuetta. Olemme positiivisia ja valmiita töihin, ja yhdessä Teemun kanssa pyrimme johtamaan joukkuetta hyvin. Haluamme taistella jokaisesta pallosta viimeiseen asti. Olin myös kotimaassani kapteeni, mutta tämä on ehkä jopa erityisempää minulle. Tämä on minulle kuudes kausi Riihimäellä ja yritän aina antaa kaikkeni kentällä, jotta voimme tehdä lisää suomalaista käsipallohistoriaa.

Riihimäen Cocks pelaa huomenna lauantaina harjoitusottelun HC Tallinnnia vastaan. Ottelu alkaa kello 14:00 ja otteluun on vapaa pääsy!