Eurooppa Liigan otteluennakko: Cocks-Chekhovskie Medvedi – ”Tasapisteissä”

Käsipallon Eurooppa Liiga jatkuu tiistaina 7.12. Cocks Areenalla, kun vuoden viimeisessä Eurooppa Liigan kamppailussa vastaan asettuu Chekhovskie Medvedi Venäjältä. Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 19:45 ja on katsottavissa Cocks Areenalla ja Viaplayssä.

Dominointia Venäjällä

Tiistain ottelun vierasjoukkue on perustettu vuonna 2001, ja se perustettiin samana vuonna hajonneen CSKA Moskovan käsipallojoukkueen perustalle. Chekhovskie on perustamisensa jälkeen dominoinut Venäjän käsipalloa, sillä se on perustamisensa jälkeen voittanut jokaisen Venäjän käsipallomestaruuden. Viime kaudella päivän vierasjoukkue pääsi Eurooppa Liigassa puolivälieriin asti.

Chekhovskie Medvedi on tällä kaudella jatkanut Venäjän liigassa totuttuun tapaan, kun 15:sta ottelusta se on hävinnyt vain yhden ja voittanut loput. Eurooppa liigan puolella Chekhovskiella on ollut vaikeampaa, ja se on viiden ottelun jälkeen Cocksin tavoin nollassa pisteessä.

Hienoa taistelua Euroopassa

Riihimäen Cocks on tähän mennessä onnistunut kiusaamaan huomattavasti suurempia joukkueita varsinkin kotiotteluissa hienosti. Ottelut Lemoga ja Benficaa vastaan ovat pysyneet pitkään tasaisina hienon kotiyleisön tuen ansiosta. Tiistai-iltana Cocksilla on taas mahdollisuus kiusata Euroopassa tällä kaudella heikosti esiintynyttä Chekhovskieta oikein toden teolla.

Cocks on myös vahvistunut viime ottelusta, kun Teimuraz Orjonikdze on liittynyt Cocksin mukaan. Teimuraz valittiin viime ottelussa Cocksin parhaaksi pelaajaksi, joten hän haluaa varmasti näyttää osaamistaan myös tänään ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä!

Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 19:45 ja ovet aukevat kello 18:00.

Seuran pelaajat pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi peliin!
Yli 16-vuotialta edellytetään koronapassia.
Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€
Liput myydään ovelta.