Eurooppa Liigan otteluraportti: Cocks – Chekhovskie Medvedi – ”Väärille raiteille”

Riihimäen Cocks ei avannut pistetiliään käsipallon Eurooppa Liigassa, kun vierasjoukkue Chekhovskie Medvedi vei pisteet vahvan ensimmäisen puoliajan ansiosta. Cocks taisteli itsensä hienosti mukaan toiselle puoliajalle, mutta rahkeet eivät riittäneet voittoon asti.

Katastrofaalinen alku

Cocksin alku otteluun oli suorastaan katastrofaalinen, ja ottelu lähti väärille raiteille heti alkumetreillä, ja yhdentoista minuutin pelin jälkeen tilanne oli 2-9 Chekhovskielle Cocksin heikon puolustuspelin ja helppojen virheiden vuoksi.

– Meillä ei toiminut hyökkäys-, puolustus- tai maalivahtipeli ottelun alussa, ja tämän vuoksi romahdimme henkisesti ja fyysisesti ensimmäisellä puoliajalla, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki kommentoi ottelun jälkeen.

Cocks sai ottelusta hieman kiinni ensimmäisen puoliajan toisella puoliskolla, mutta puoliajalle mentiin vierasjoukkeen 10-20 johdossa

Uusi alku otteluun

Toiselle puoliajalle Cocks tuli paremmalla energialla, ja varsinkin erän alkuminuuttien jälkeen Cocksin peli lähti rullaamaan hienosti. Cocks kiri parhaimmillaan kolmen maalin päähän ja turhautuminen alkoi näkymään Chekhovskien otteista. Valitettavasti kiri ei kuitenkaan riittänyt ja Chekhovskie vei pisteet mukanaan kuuden maalin erolla.

– Toisella puoliajalla meillä oli hyvät 15 minuuttia, mutta se ei riitä voittamaan näitä otteluita, kolme maalia iskenyt Yury Lukyanchuk kertoi ottelun jälkeen.

Cocksin parhaana pelaajana palkittiin viisi maalia viivalta iskenyt Davor Basaric.

Cocks jatkaa otteluitaan tänä lauantaina Cocks Areenalla, kun HIFK saapuu SM-liigan kamppailussa Cocksin vieraaksi. Nähdään Cocks Areenalla!