Cocksin poikajuniorit mitalitaistoissa viikonloppuna

Tuleva viikonloppu on erittäin mielenkiintoinen Cocksin poikajunioreille. B- ja C02-poikien molemmat joukkueet pelaavat ikäluokkansa SM – sarjan Final 4 – lopputurnauksessa, kun taas D03 – pojat taistelevat vielä tiukasti SM – pronssimitaleista PIF:in kanssa.

B – pojat karjaalle kultamitalit mielessä

B-pojatVaihderikkaan kauden pelannut B – poikien joukkue matkaa viikonloppuna Karjaalle ikäluokan LähiTapiola Final 4 – turnaukseen. SM – runkosarjan viimeisellä kierroksella paikkansa turnauksessa varmistanut joukkue kohtaa välierissä runkosarjan voittajan Sjundeå IF:n, muut joukkueet turnauksessa ovat BK – 46 sekä Dicken.

”Tässä ikäluokassa kaikki on mahdollista. Siuntio on erittäin tiukka vastus, mutta en näe mitään syytä, miksi emme voisi heitä voittaa, vähän se taitaa niin mennä, että päivän kunto ratkaisee. Meidän täytyy keskittyä 100 % omaan tekemiseemme, luottaa itseemme ja pitää pää kylmänä. Uskoisin, että se joukkue joka hermoilee vähemmän selviytyy finaaliin” toteaa B – poikien valmentaja Jaakko Horelli.

C02-pojat kahdella joukkueella kotikentällä

CP02C02-pojat selvittivat tiensä ikäluokan SM-lopputurnaukseen. Lopputurnaus pelataan Riihimäellä tulevana viikonloppuna.

Pojat ovat pelanneet sarjaa kuluvalla kaudella kahdella joukkueella. C02-ikäluokan sarja on ollut tasainen ja useampi joukkue on ollut pienen piste-eron sisällä. Kevätkaudella vahvuutensa osoittivat Karjaan BK-46 sekä Kauniaisten GrIFK. Muista lopputurnauspaikoista taistelivat Cocksin Punainen ja Keltainen, Helsingin Dicken, Hangon HIK sekä Siuntion SIF. Sarjapelien tulosten mennessä sopivasti ristiin Cocksin Keltainen joukkue varmisti paikkansa mitalipeleissä jo maaliskuun aikana. Punaisella joukkueella lopputurnauspaikan varmistuminen jäi viimeisen pelin voiton varaan, minkä pojat hoitivat kunnialla kotiin. Marginaalit olivat pieniä, sillä runkosarjan sijat 3-5 olivat kaikki vain yhden pisteen eroilla toisiinsa.

”Meillä on kaksi joukkuetta lopputurnauksessa, tämä on meille jo todella hieno saavutus. Mielestäni BK ja Grani ovat selkeät ennakkosuosikit, mutta toki lähdemme alusta loppuun asti taistelemaan!” kommentoi joukkueiden valmennuksessa toimiva Kimmo Lähteenmäki

D03-pojat matkaavat Turkuun

DP03D-ikäluokissa ei vielä lopputurnauksia pelata, vaan mitalit jaetaan runkosarjan perusteella. Hyvän kauden pelanneet D03 – pojat majailevat tällä hetkellä SM-sarjassa neljäntenä tasapisteissä Paraisten PIF:in kanssa. Mikä tilanteesta tekee vielä kutkuttavamman on se, että molemmat joukkueet voittivat koti-ottelunsa lukemin 25-20, jolloin sarjasijoitus määräytyy näiden kahden joukkueen välillä tällä hetkellä kokonaismaalieron turvin. Tässä Parainen on Cocksia hiukan edellä. Viimeisellä kierroksella Cocksin pojat kohtaavat sunnuntaina sarjassa kahdeksantena majailevan Turun ÅIFK:n vieraskentällä, kun taas Paraislaiset kohtaavat viimeisessä ottelussaan sarjajohtaja Kauniasten GrIFK:n.

”Emme ole ajatelleet tätä asiaa sen enempää. Voittamalla ottelumme, on meillä hyvät mahdollisuudet pronssimitaliin. Lähdetään pelaamaan omilla vahvuuksilla puolustuksen kautta, Samppalinnan isolla kentällä saamme varmasti hyökkäyksiin hyvän tempon päälle. Voitto mielessä!” jutteli Cocksin valmentaja Antti Karjalainen ennen viikonlopun taistoa.

Turussa ratkeaa myös haastajasarja, jossa joukkueella on mahdollisuudet aina kultamitaleihin asti.