Cocks siipirikkoisena Baltiaan

Cocks jatkaa pelejään Baltian liigassa viikonloppuna vierasotteluilla Virossa ja Latviassa. Lauantaina vastaan asettuu lohko B:tä kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä johtava Põlva Serviti ja sunnuntaina matka jatkuu lohkon kolmospaikkaa hallussaan pitävän Tenax Dobelen vieraaksi. Kahdella kotivoitolla kautensa aloittanut Cocks on lohkokakkosena yhden ottelun muita kilpakumppaneitaan vähemmän pelanneena.

Lohkojen tilanteet: http://www.baltichandball.net/standings

Baltian liigan hallitseva mestari Cocks joutuu lähtemään viikonlopun tärkeisiin vierasotteluihin ilman parasta maalintekijäänsä. Teemu Tammisen vaimo on viimeisillään raskaana ja Tamminen jättää pelireissun tällä kertaa väliin. Lisähaastetta Cocksille aiheuttaa se, että myöskään päävalmentaja Gintaras Savukynas ei matkusta joukkueen mukana Baltiaan, vaan suuntaa sen sijaan valmentajakoulutukseen Ruotsiin. Vetovastuun viikonlopun otteluissa kantaakin maalivahtivalmentaja Paavo Nelke. Savukynaksen kanssa samalle kurssille osallistuu myös Suomen maajoukkueen päävalmentaja, ex-Cocks – koutsi Kaj Kekki.

http://swe2016.ehf-euro.com/news/single-news/detail/News/third-module-of-third-ehf-master-coach-course-begins/

Cocks joutuu heti lauantaina kovan paikan eteen. Põlva Serviti on jälleen kerran saanut jalkeille iskukykyisen joukkueen ja aloittanut kautensa totutun vahvasti. Joukkue johtaa Baltian liigan lohkonsa lisäksi myös Viron pääsarjaa vain yhden tappion rasittamana ja osallistui myös maansa mestarina EHF Cupin karsintoihin. Laulukuoro kutsui kuitenkin heti ensimmäisellä kierroksella romanialaisen SCM Politehnica Timisoaran osoittauduttua liian vahvaksi vastustajaksi.

Helpolla ei Cocks tule varmasti pääsemään sunnuntainakaan. Latvian hallitseva mestari Tenax Dobele johtaa jälleen maansa käsipalloliigaa kymmenellä voitolla yhtä monesta ottelusta ja pääsee lähtemään levänneenä otteluun edellisiltana pelannutta ja pitkän matkan tehnyttä kukkolaumaa vastaan.

BHL:n ennakkopaketti: http://www.baltichandball.net/news/bhl-reaching-halfway-this-weekend

Põlva Serviti – Cocks La 10.12. klo 18:00

Tenax Dobele – Cocks Su 11.12. klo 14:00