Cocks saa Mestarien liigan lohkon kärkijoukkueen vieraakseen

Riihimäen Cocksin ottelut VELUX EHF Champions Leaguessa jatkuvat sunnuntaina 17.11., kun Cocks Areenalle saapuu vieraaksi espanjalainen Bidasoa Irun.

Cocksilla on karvaita muistoja vierailustaan Espanjassa syyskuun lopussa, kun lohkon kärkipaikkaa hallussaan pitävä Bidasoa Irun takoi taululle 15 maalin voiton riihimäkeläisistä. Kovaa on ollut kyyti muillekin, sillä Bidasoa on edelleen tappioitta seitsemän ottelun jälkeen.

Espanjalaisjoukkue jäi edellisessä kotiottelussaan TATRAN Presovia vastaan hiukan yllättäenkin tasapeliin ja kun Cocks puolestaan slovakialaisjoukkueen omassa kotiottelussaan pystyi kukistamaan, kertoo tämä siitä, että lohkossa mikään ottelu ei ole ennakkoon selvä.

Cocksilla on alla vierastappio IK Sävehofille viime viikonlopulta, mutta sen jälkeen väliin mahtuu vielä SM-liigaottelu ÅIFK:ta vastaan, joka toimi hyvänä valmistautumisena sunnuntaita varten.

– Pääsimme kokeilemaan vähän uusia kuvioita sunnuntaita varten. Se oli hyvä asia, sillä etenkin pelinrakentelun suhteen meillä on ollut pelaamisessa hiukan haasteita, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas totesi.

Cocks – Bidasoa Irun pelataan Cocks Areenalla Riihimäellä sunnuntaina 17.11. kello 18.00.

Mestarien liigan lohkotilanteet ja otteluohjelmat EHF:n verkkosivuilla: http://eurohandball.com/ec/00-01/cl/men/2019-20/round/2/Group+Phase