B-juniorit taistelivat hopeaa!

B-Juniorien Final Four turnauksen poikien finaalissa kohtasivat GrIFK Kauniaisesta ja Cocksin kukonpojat. Ottelu pelattiin Riihimäen urheilutalolla, johon oli tullut paikalle jopa 361 katsojaa.

Ottelussa oli todellinen finaalitunnelma, mikä näkyi tiukkana vääntönä ja kovina otteina. Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa ja tasaista vääntöä, mutta vahva Grani sai käännettyä pelin edukseen kohti erän loppua. Tauolle mentiin Granin johdossa 9-14. 

Toisella puoliajalla Cocks aloitti hurjan kirin ja pääsi kahden maalin päähän 8 peliminuutin aikana (17-19). Sitä seurannut Cocksin ulosajo ja Granin rangaistusheitosta saatu maali oli myrkkyä kukonpoikien hyvälle draiville. GrIFK oli vahva ja karkasi jo 8 maalin johtoon Cocksin yrittäessä kääntää peliä jopa seitsemällä kenttäpelaajalla. 

Kukonpojat eivät vielä lannistuneet ja taistelivat loppuun saakka! Pojat latoivat 5 maalia 4 minuuttiin ja pitivät ottelun jännittävänä aina loppusummeriin saakka. Aika ei kuitenkaan riittänyt ja GrIFK voitti ottelun 27-29. Cocksin B-juniorit taistelivat hienosti itselleen Suomen mestaruus hopeaa -Hienoa pojat!!

Maalit: Rantanen 9, Kaukoranta 8, Vainionpää 3, Alhgren 2, Kemppainen 2, Salonen 1, Hartikainen 1, Koskinen 1

Joukkueessa pelasivat:
Eetu Nokkala, Veeti Simovaara, Joel Koskinen, Teemu Karjalainen, Eemil Lähteenmäki, Jussi Ropponen, Roope Alhgren, Miika Kaukoranta, Daniel Antinsalo, Elias Hartikainen, Santeri Vainionpää, Verneri Vasku, Otto Salonen, Arttu Uurtamo, Julius Kemppainen, Tuomas Rantanen

#yhdessä #kukonpojat

Teksti: Tuukka Kaukoranta
Kuvat: Ella Kaidesoja ja Sanna Myllärinen