Pelaajauutisia: pelinrakentaja Yury Semenov Cocksiin

Miesten edustusjoukkue saa ensi kaudeksi toisenkin Semenovin. Seura on solminut 1+1 -vuotisen sopimuksen venäläisen Yury Semenovin kanssa. 28-vuotias pelinrakentaja siirtyy Cocksiin Unkarista Balatonfüred KSE -joukkueesta, missä hän pelaa kolmatta kauttaan.

Unkarin liigassa Balatonfüred KSE pitää tällä hetkellä neljättä sijaa edellään meillekin tutut Szeged ja Veszprém sekä Tatabánya.
EHF cupissa joukkue eteni lohkovaiheeseen jääden kuitenkin kovassa lohkossa Füchse Berlinin, Saint-Raphaelin ja La Riojan jälkeen viimeiseksi voittaen vain yhden ottelun La Riojaa vastaan.  Semenoville kausi oli hyvä, ja hän onnistui EHF cupissa maalinteossa 24 kertaa.

Semenov YouTubessa:

194-senttiselle Semenoville EHF Mestareiden liigakin on tuttu hänen pelatessa St. Petersburgissa 2012-2014.

– Yury on pelinrakentaja, jolla on jo useiden vuosien kokemusta kansainvälisistä peleistä eri seuroissa sekä kotimaassaan että ulkomailla, Cocksin valmentaja Gintaras Savukynas kommentoi.
– Odotamme, että tällainen kokenut pelinrakentaja, jolla on hyvät taktiset taidot ja pelisilmää sekä hyvä heitto, tuo joukkueemme hyökkäyspeliin laatua ja tasaisuutta tulevalla kaudella.

Semenovista Eurohandball-sivustolla täällä.