F -05 tyttöjen joukkue on aloittanut sarjapelinsä kahdella kotipelillä ja su 26.10. ensimmäisellä vieraspelillä Kauniaisissa, josta tytöt hakivat kaksi pistettä. Tulostaululle kirjattiin Cocksille selkeät voittolukemat 7-21.

Ensimmäinen sarjapeli pelattiin kolme viikkoa sitten Istuinkivellä, kun vastaan saapui HIFK. Vastustaja todettiin paremmaksi luvuin 5-12. Puolustus toimi hyvin, mutta maalinteossa ei onnistuttu. Cocksilaisten maalintekijät; Kaur 3, Lähteenmäki 1, Saarinen 1.

Lähes sama toistui viikko sitten kotipelissä, kun vastassa oli KYIF. Loppuvihellyksen jälkeen tulostaululla oli lukemat 4-18. Kotijoukkueen maalintekijät; Ahola 2, Kaur 2.

Kauniaisiin lähdettiin sunnuntaina aamuvarhaisella. Peliin valmistautuminen alkoi ulkona, kun tytöt hakivat alkulämpöä leikkimällä hippaa. Tässä vaiheessa viimeisetkin unihiekat karisivat silmistä. Pukuhuoneessa oli aistittavissa hyvä keskittyminen peliin. Tytöt pelasivat hienoa joukkuepeliä ja etenkin puolustus toimi loistavasti. Kauniaisten isot pelaajat yrittivät keskeltä maaleja, mutta Cocksin tiukka puolustus piti rivinsä. Ja tällä kertaa myös maalinteossa onnistuttiin. Cocksin maalintekijät ; Kaur 12, Ahola 6, Kollin 1, Nikkola 1, Pesonen 1.

FT

26.10.2014 Kauniaisissa hyökkäyskuviota juonimassa vasemmalta Heli Syrjälä, Pihla Nikkola, Ella Lähteenmäki ja Matilda Ahola.