Tauko ohi ‒ Cocks-ÅIFK Urheilutalolla perjantaina

Maajoukkuepelien vuoksi pidetty tauko SM-liigassa on päättynyt eilen, ja Cocks pääsee tositoimiin sekä perjantaina että lauantaina. Joukkue kohtaa perjantaina kotipelissä Urheilutalolla klo 18.30 ÅIFK:n, joka puristi keskiviikkona Turun derbyssä hienon voiton PIF:ä vastaan 31-26. Lauantaina Cocks matkustaa vieraspeliin Hankoon, kun vastassa on sarjajumbo HC HIK.

Lokakuun Lähitapiola-tähtipelaajaksi valittu Cocksin Nico Rönnberg kertoo palautuneensa maajoukkue-viikosta hyvin.
– Totta kai viikko oli rankka, mutta olen tottunut treenaamaan paljon ja pelaamaan useamman ottelun viikossa. Sunnuntaina levättiin ja maanantaina maajoukkuepelaajat saivat pitää palautumispäivän, joten olen kyllä palautunut, Rönnberg kertoo.

– Meillä on vielä paljon kehitettävää maajoukkueessa. Ensimmäisessa pelissä Luxemburgia vastaan hyökkäyspeli oli hono, mutta puolustus- ja veskaripeli hyvää. Se harmitti, sillä kyllä Luxemburg olisi voitettavissa.
– Kovaa Venäjää vastaan taas ensimmäiset 20 minuuttia olimme hyvin mukana ja onnistuimme pelaamaan omaa peliä kärsivällisesti.
– Mutta nyt olen palannut maajoukkueesta hyvällä mielellä takaisin Cocksiin, se on mun toinen koti, Rönnberg sanoo.

Cocks valmistautuu paitsi SM-liigan peleihin, myös Baltian liigan vieraspeleihin seuraavan viikon lopussa 11.-12.11. Lokakuun 20. pelattu kotipeli HC Kehraa oli Cocksille 28. perättäinen voitto Baltian liigassa, ja voittoputkea aiotaan tietenkin jatkaa.

– Mennään joukkueena tietenkin peli kerrallaan, mutta odotan innolla BHL- pelejä ja EHF Cupin kolmatta kierrosta.

On pakko vielä kysyä tuoreelta isältä, miltä isyys on nyt tuntunut?
– Maailman paras tunne, poikani tekee minusta paremman ihmisen ja paremman käsipallopelaajan. Rakastan häntä niin paljon.

Suomen parasta käsipalloa jälleen Urheilutalolla perjantaina klo 18.30 COCKS-ÅIFK. Fanit paikalle kannustamaan!

 

Seuraathan Riihimäen Cocksia myös Instagramissa ja Facebookissa?