SM-liigan otteluennakko: Cocks-Dicken – ”Kannattajien paluu”

Riihimällä nähdään keskiviikkoiltana rakkautta, kun Cocks pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Kyseessä on myös kauden ensimmäinen El Romantico sillä vastassa ei ole enempää tai vähempää kuin viime kauden finaalivastustaja, Helsinkiläinen Dicken. Ottelu on ensimmäinen kymmeneen kuukauteen kun miesten ottelussa Cocks Areenalla nähdään yleisöä.

Dickenillä uudelleenrakennus käynnissä

Dickenin vaihtuvuus on ollut kesän aikana poikkeuksellisen suurta, kun joukkueesta on poistunut yhteensä seitsemän pelaajaa. Näistä pelaajista viisi on lopettanut ja kaksi siirtynyt muihin seuroihin. Tulopuolella on merkattuna vain yksi nimi kun Viron maajoukkepelaaja Armi Pärt on siirtynyt vahvistamaan helsinkiläisryhmää. Dicken on nostanut myös omia junioreita joukkeeseen. Kauden ensimmäisestä ottelusta Dicken otti kuitenkin vakuuttavan 35-24 voiton HIFK:sta

– Viime kauden finaalien aloituksesta neljä miestä poissa ja siihen vielä muutama lisää, niin se muuttaa meidän tilannettamme huomattavasti, Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg sanoo käsipallon SM-liigan haastattelussa.

Monnberg myös siirtää paineita Cocksin ja BK-46:n suuntaan ensi kaudelle

– Kyllähän Cocks ja BK selkeästi ovat selkeästi finaalisuosikit ja muut tulevat sitten perästä.

Cocks lähtee parantamaan kauden avauksesta

Cocks pelasi ensimmäisen kauden ottelunsa Turussa ÅIFK:n vieraana, ottaen 26-37 voiton turkulaisisännistä. Vaikka ottelun lopputuloksesta ei jäänyt epäselvyyttä, täytyy Cocksin parantaa otteitaan kun vastaan asettuu ennakko-odotoksin ajateltuna ÅIFK:ta vahvempi Dicken. Edellisessä ottelussa Cocks menetti pallon turhan usein huolimattomuuden vuoksi. Samaan huolimattomuuteen ei ole varaa Dickeniä vastaan.

Tervetuloa huomenna Cocks Areenalle kello 18:30 alkavaan El Romanticoon! Ottelun lipunmyynnti tapahtuu ovelta, ja tapahtumassa on Cocks Areenan oman kahvion lisäksi myös Cocksin junioreiden pitämä kahvio!

Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja lapset 10€

Nähdään Cocks Areenalla!