SM-liiga jatkuu Turussa

Käsipallon SM-liiga jatkuu maaottelutauon jälkeen Cocksin osalta tiistai-iltana Turussa, jossa ÅIFK yrittää horjuttaa sarjajohtajan voittokulkua. Tähän mennessä turkulaiset ovat onnistuneet voittamaan seitsemästä ottelustaan ainoastaan kaksi, mutta on useassa lopulta tappioon päättyneessä ottelussaan pysynyt pitkään mukana taistelussa pisteistä.

Ainoat pisteensä ÅIFK on kuitenkin toistaiseksi pystynyt ottamaan kahta liigan nollakerholaista vastaan. Dynamo Riihimäki pysyi syyskuun lopulla yli 50 minuuttia turkulaisten kyydissä, mutta joutui lopulta lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin. Nousijajoukkue Pargas IF:stä ei sen sijaan ollut edelliskierroksella juuri minkäänlaista vastusta jo ensimmäisen vartin aikana pelin ratkaisseelle ÅIFK:lle. Kaikki muut tähän astiset vastustajat ovat kuitenkin olleet liian vahvoja turkulaisille ja joukkueen sijoitus sarjataulukossa on jämähtänyt kolmanneksi viimeiseksi.

Cocksin lähtökohtia otteluun hankaloittaa se, että peräti kuusi avainpelaajaa uurasti viime viikolla maajoukkuetehtävissä. Toisaalta toinen puoli joukkueesta sai harjoitella ja ladata akkuja rauhassa ja uhkuu pienen tauon jäljiltä pelihaluja.

ÅIFK – Cocks, Ti 8.11. klo 18:30, Samppalinnan Palloiluhalli