Keskiviikkoiltana Riihimäen Urheilutalolla saatiin todistaa todella kaksijakoista käsipallon SM-liigaottelua. Kotijoukkue Cocks ja vierailulle saapunut Sjundeå IF viettivät ottelun ensimmäisellä jaksolla varsinaisia avointen ovien päiviä ja mättivät maalivahtien kauhuksi maaleja vuorotahtiin kuin liukuhihnalta. Tauon jälkeen ottelun luonne muuttui täysin siuntiolaisten unohdettua käsipallotaitonsa pukuhuoneeseen ja Cocks paineli helppoon viidentoista maalin voittoon.

Ottelun avausjakso ei todellakaan ollut puolustusten tai maalivahtien juhlaa. Molemmat joukkueet olivat pitkään neljänkymmenen maalin vauhdissa, eivätkä kummankaan joukkueen aikaiset maalivahdin vaihdot tuoneet asiaan yhtään helpotusta. Cocksin ensimmäisen vartin käyttämä 5-1-puolustus ei sekään toiminut lainkaan, vaan jätti varsinkin seitsemän maalia jo ennen taukoa mättäneelle Christoffer Modigille aivan liikaa heittotilaa. Lopulta avausjakson viimeisellä kymmenminuuttisella Cocks sai puolustustaan tilkittyä sen verran, että taukoa päästiin viettämään johtoasemassa lukemin 19-17.

C10-Petter+Forsström-Roni+Syrjälä-Gustav+Svanbäck+antautunut

Tauon jälkeen ottelun suunta muuttui dramaattisesti. Siuntiolaisten kaikki paukut oli ilmeisesti käytetty jo ottelun ensimmäisen puolituntisen aikana, niin pahasti joukkue suli Cocksin toisen jakson käsittelyssä. Vieraiden tehokas hyökkäyspeli vaihtui saamattomaksi nuhjaamiseksi ja muiden Cocksilaisten tavoin tasoaan alakerrassa nostanut Yevgen Umovist viimeistään napsi heppoiset yritykset hyppysiinsä. Cocks sen sijaan ei turhaan omissa hyökkäyksissään aikaillut, vaan rankaisi armotta vastustajaansa hyökkäys toisensa perään. Siuntio onnistui toisen jakson ensimmäisten 18 minuutin aikana maalinteossa vain yhden ainoan kerran ja samassa ajassa Cocks oli iskenyt 14 kertaa! Pelihuumorinsa menettäneeltä vierasjoukkueelta ei tämänkään jälkeen kirivaihdetta löytynyt ja Cocks sai lasketella helppoon voittoon. Loppulukemiksi kirjataan Cocksin viidentoista maalin kotivoitto maalein 39-24.

Ottelun kaikki tähtipelaajat löytyivät kotijoukkueen riveistä. Loukkaantumisten myötä takamieskolmikon Safronii-Voika-Buciuman peliaika on kasvanut huomattavasti ja kaikki ovat vastanneet huutoon erinomaisesti. Kristo Voika kantoi jälleen suurta vastuuta Cocksin pelinrakentelusta ja onnistui ohessa itsekin kymmenen kertaa maalinteossa. Voikalle ansaitusti täydet kolme tähteä ja neljästi komeilla hyppyheitoillaan yleisöä viihdyttäneelle Andrei Buciumanille yksi tähti. Myös Jani Tuominen pelasi laidallaan mainiosti ja hassutti SIF-puolustusta kahden tähden arvoisesti.

Cocks jatkaa kotiottelumaratoniaan viikonloppuna otteluilla helsinkiläisjoukkueita HIFK:ta ja Dickeniä vastaan.

Cocksin maalintekijät: Kristo Voika 10, Jani Tuominen 6, Andrei Buciuman 4, Gheorghe Safronii 4, Vitalie Nenita 4, Niko Leikama 4, Roni Syrjälä 3, Antti Rogenbaum 1, Antti Valo 1, Robin Sjöman 1, Niki Tuominen 1

C06-Andrei+Buciuman-Christoffer+Modig