Pelaajauutisia: Latvialainen Nils Kreicbergs Cocksiin tammikuussa

Latvian maajoukkuepelaaja Nils Kreicbergs on allekirjoittanut pelaajasopimuksen Riihimäen Cocksin kanssa. Viimeisimmät näytöt Kreicbergsilla on vuoden vaihteessa pelatusta Dome Cup turnauksesta, jossa Latvia otteli Egyptiä, Belgiaa ja Ukrainaa vastaan. 19 maalia tehnyt Kreicbergs valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi. 22-vuotias Kreicbergs pelaa vasemman pakin ja pelinrakentajan paikkaa, ja hänet on nähty Tenax Dobelen riveissä Baltian liigassa. Hänen sopimuksen alkaa 21.1.2019 ja hänet nähdään peleissä jo keväällä. Sopimus on solmittu vuodeksi kahden vuoden jatkomahdollisuudella.

– On todella hienoa päästä pelaamaan tämän tasoiseen klubiin, Kreicbergs kertoo Latvian käsipalloliiton sivuilla ja toteaa vaatimattomasti, ettei koskaan tavoitellut käsipallossa pääsyä EHF Mestareiden liiga -joukkueeseen.
– Olen vain harjoitellut ja treenannut, ja tässä on nyt tulos, en ehkä vieläkään sisäistä itsekään asiaa.

Kreicbergsilla on vaimo ja kaksi lasta, jotka tässä vaiheessa jäävät vielä kotimaahan.
– Vain aika kertoo, miten pelit Suomessa menevät ja kuinka pitkään saan pelata. Toivon, että saan olla Cocksissa kaikki kolme vuotta.

– Saamme varmasti Latvian parhaimman pelaajan riveihimme, ja tärkeää vahvistusta taaemmille pelipaikoille, Gintaras Savukynas kommentoi Cocksin puolesta.

Kuva: Zigismund Zalmanis