Riihimäen Cocks alkaa olla todella lähellä viime vuotisen Suomen Mestaruutensa uusimista, kun joukkue kukisti lauantaina finaaleissa Dickenin jo toistamiseen ja pääsee heti seuraavana päivänä kotikentällään yrittämään finaalisarjan katkaisemista. Ensimmäiseen finaaliotteluun nähden erinomaista käsipalloa tarjonnut toinen finaali säilyi tasaisena loppuun asti, mutta lähes koko ottelun johtoasemassa ollut Cocks piti lopulta päänsä kylmänä ja haki erittäin arvokkaan voiton Dickenin kotiluolasta lukemin 25-27.

Torstain ensimmäisessä finaalissa hyvin hermostuneesti pelanneen ja vasta ottelun toisella jaksolla kunnolla peliin mukaan päässeen Cocksin peli-ilme oli lauantaina Pirkkolassa ihailtavan hienoa. Niin hyökkäys-, puolustus- kuin maalivahtipelikin olivat joukkueella ottelun alusta loppuun asti hyvin hallinnassa, eikä Dicken päässyt missään vaiheessa viemään peliä torstain ottelun tapaan. Kotijoukkue pysyi kuitenkin loppuun asti Cocksin mukana erityisesti hyvin maalinteossa onnistuneiden Timmy Thorin ja Anton Rémyn sekä maaliaan hienosti vartioineen Mikael Mäkelän ansiosta.

Pitkään loukkaantuneena ollut Nico Rönnberg teki upean paluun pelikentille ja oli viidellä maalillaan Cocksin tasaisen rintaman paras maalintekijä. Rönnberg teki myös ottelun tähtiraatiin suuren vaikutuksen ja vei ottelun ykköspelaajan tittelin. Toisen jakson ratkaisuhetkillä loistavasti Cocksin maalia vartioinut Marius Aleksejev oli toinen tärkeä pelaaja voiton takana, virolaiselle kaksi tähteä. Dickenin parhaaksi maalintekijäksi noussut Timmy Thor oli oman joukkueensa tärkein lenkki ja palkinnoksi tästä yksi tähti.

Cocksin maalintekijät: Nico Rönnberg 5, Teemu Tamminen 4, Kristo Järve 4, Kristo Voika 4, Kristian Jansson 3, Antti Rogenbaum 2, Niko Leikama 2, Antti Valo 1, Robin Sjöman 1, Gheorghe Safronii 1

Kolmas ja mahdollisesti jo ratkaiseva finaaliottelu pelataan sunnuntaina klo 15:00 Riihimäen Urheilutalolla. Kyseessä on myös todennäköisesti todellisen Cocks-ikoni Kristo Järven viimeinen ottelu Riihimäellä. Luvassa on siis hienoja hetkiä ja suuria tunteita. Lisäksi Cocks jakaa äitienpäivän kunniaksi sadalle ensimmäiselle otteluun saapuvalle äidille ruusun. Tätä ottelua ei vaan kannata missata!

P.S. Fanituotepisteellä on myynnissä upouusia Cocks-kaulaliinoja. Käy hakemassa omasi…