Markku Tuomi Cocksin naisten valmentajaksi

Käsipalloseura Riihimäen Cocksin naisten joukkueen uusi valmentaja on seuraikoni Markku Tuomi. Valmennussopimus on mallia 2 + 2 vuotta, eli kyseessä on pitkäjänteinen työ riihimäkeläisen naiskäsipallon hyväksi.

”Mielenkiintoinen projekti on edessä. Siitä päivästä saakka kun Cocks ilmoitti hakevansa naisille valmentajaa, asia on ollut mielessä. Lopullisesti päätin, että haluan siirtyä tuomarihommista valmennukseen, kun polveni vaatii jälleen leikkausta. Se on raskas päätös osaltaan, koska rakastan kyllä viheltämistä, mutta polvea pitää nyt ajatella. Palasin valmentamaan jo viime vuonna Minipoikien kanssa ja en jätä sitäkään ryhmää tämän myötä vaan jatkan myös siinä valmennusryhmässä.

Tämä on mielenkiintoinen juttu, kun tiedän ettei kyseessä ole yhden vuoden projekti. Pääsemme toden teolla tekemään pitkän tähtäimen työtä. Silloin kun minä olin juniori-iässä, oli Riihimäen HC-78 Suomen kärkijoukkueita naisten käsipallossa ja siihen suuntaan lähdetään menemään.

On ollut upeaa seurata tyttökäsipallon nousua Riihimäellä ja että monessa ikäryhmässä on kunnolla edustusta. Täällä ollaan selvästi tosissaan nais- ja tyttökäsipallon suhteen koska juniorijoukkueita syntyy koko ajan.” Markku Tuomi kommentoi itse uutta tehtäväänsä seurassa.