Loistavista asetelmista EHF Cupin toiseen osaotteluun

Cocks pääsee lähtemään EHF Cupin kolmannen kierroksen toiseen osaotteluun puolalaista Górnik Zabrzea vastaan todella herkullisista asetelmista. Ensimmäinen osaottelu Hämeenlinnan Elenia Areenalla päättyi upean esityksen jälkeen 30-19 – kotivoittoon ja yhdentoista maalin etumatkan turvin joukkue saattaa lähteä sunnuntain vierasotteluun rauhallisin ja luottavaisin mielin. Panoksenahan Cocksilla ei ottelussa ole enempää eikä vähempää kuin historiallinen ensimmäinen EHF Cupin lohkovaihepaikka.

Cocksin valmistautuminen vierasotteluun on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Joukkueen terveystilanne on pysynyt hyvänä ja ennen avausottelua sairastellut Roni Syrjäläkin on taas täydessä pelikunnossa. Ongelmia valmistautumiseen on aiheuttanut ainoastaan Lufthansan lentäjien lakko, joka pakotti vaihtamaan lauantaiaamun menolennot uusiin vielä lähtöä edeltävänä päivänä. Tästäkään episodista ei lopulta aiheutunut sen suurempia aikataulumuutoksia ja joukkueen pitäisi olla lauantaina alkuperäisen aikataulun mukaisesti perillä Zabrzessa.

Päävalmentaja Gintaras Savukynas on läpi syksyn uskonut vahvasti siihen, että Cocks etenee EHF Cupissa jatkoon ja lohkovaiheeseen asti. Yhdentoista maalin kotivoiton myötä tuo tavoite on nyt erittäin lähellä toteutumista. Helppoa ei kotiyleisönsä edessä pelaavaa ärsytettyä vastustajaa vastaan tule Puolassa kuitenkaan olemaan.

”Tähän mennessä olemme ottaneet vasta vahvan askeleen eteenpäin. Taistelu ei kuitenkaan ole vielä ohi. Elenia Areenan ottelu oli vasta ensimmäinen puolikas, jonka onnistuimme voittamaan. Puolassa odotettavissa on todella vaikea ottelu ja siihen olemme nyt koko viikon valmistautuneet. Uskomme vahvasti siihen, että otteluparin lopputulos on lopulta meidän kannaltamme positiivinen.”

 

Górnik Zabrze – Cocks Su 27.11. klo 18:00

 

gornik-cocks